spot_img

Ο Verstappen συγχαίρει την ομάδα του για το αποτέλεσμα στη Ρωσία

Ο Max Verstappen ήταν πολύ χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα και επαίνεσε την ομάδα του για την αλλαγή σε ενδιάμεσα ελαστικά την κατάλληλη στιγμή.

Η Red Bull πήρε το ρίσκο να τοποθετήσει 4η μονάδα ισχύος στον Max Verstappen, αναγκάζοντάς τον να εκκινήσει από την τελευταία θέση στο GP Ρωσίας. Με τον αντίπαλό του, Lewis Hamilton, να εκκινεί από την 4η θέση, ο Ολλανδός ανέκαμψε αρκετά και βρισκόταν στην 7η θέση με 10 γύρους πριν από το τέλος του αγώνα. Λίγο μετά ήρθε η βροχή στην πίστα του Sochi, όμως ο Verstappen μπήκε εγκαίρως για ενδιάμεσα ελαστικά, κάτι που τον έφερε ως τη 2η θέση, αποτέλεσμα που ήταν ιδανικότατο τηρουμένων των αναλογιών.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen, μετά το πέρας του GP Ρωσίας έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του για την απόφαση που πήρε:

Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος με τη 2η θέση. Αν μου έλεγε κάποιος το πρωί πως θα τερματίσω στη 2η θέση, δεν θα τον πίστευα. Ευτυχώς, όμως, η απόφαση για να πάμε από στεγνά σε ενδιάμεσα ελαστικά ήταν μάλλον η τέλεια, στο σωστό γύρο, επομένως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν άρχισε να βρέχει, νομίζω πως πήραμε τη σωστή απόφαση και μπήκα στα pits στον κατάλληλο γύρο. Αν έμπαινα έναν γύρο νωρίτερα, θα μπορούσα να καταστρέψω τα ελαστικά σε 1-2 γύρους καθώς ήταν ακόμα στεγνή η πίστα στα 2/3 της. Στην ουσία, ήταν εκπληκτικό αποτέλεσμα η 2η θέση, ερχόμενος από την 7η.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Ρωσίας.

Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων στο GP Ρωσίας έφερε τις ελάχιστες δυνατές απώλειες για τον Max Verstappen, ο οποίος τόνισε τη σημασία τους για τις ελπίδες που έχει για το πρωτάθλημα οδηγών:

Θα μπορούσε φυσικά να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, αναφορικά με το πόσο περισσότερους πόντους θα μπορούσα να έχω χάσει. Ειδικά με τις συνθήκες που είχε η πίστα, ήταν ήδη πολύ δύσκολο να κάνω προσπεράσματα. Παράλληλα, η όποια κατάσταση της πίστας προκαλούσε πολύ μεγάλη φθορά στα ελαστικά, επομένως ήταν αδύνατο να πιέσεις ή να μείνεις κοντά σε κάποιον οδηγό. Στο τέλος, εφόσον πήρα εδώ πέρα τη 2η θέση, ήταν πολύ σημαντικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen βρίσκεται και πάλι στη 2η θέση του πρωταθλήματος οδηγών, μόλις 2 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton. Απομένουν πλέον 7 αγώνες στο υπόλοιπο του 2021.  

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles