spot_img

Ο Verstappen συμπάσχει με τον Hamilton για το Άμπου Ντάμπι

Ο Max Verstappen δήλωσε πως κατανοεί τα άσχημα συναισθήματα που ένιωσε ο Lewis Hamilton έπειτα από την έκβαση του τελικού της Formula 1 του 2021 στο Άμπου Ντάμπι. 

Το φινάλε του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2021 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο ανατρεπτικά. Η σεζόν εκείνη ήταν τόσο επεισοδιακή εντός κι εκτός πίστας που ακόμα και σήμερα παραμένει μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης των οπαδών, σε σχέση με το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Max Verstappen προσπέρασε στον τελευταίο γύρο τον Lewis Hamilton για να πάρει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Το σοκ για τον Βρετανό αλλά και για τη Mercedes-AMG ήταν τεράστιο, με τις αποφάσεις του πρώην Διευθυντή Αγώνα, Michael Masi, να προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Ένα χρόνο μετά τον τελικό του Άμπου Ντάμπι, ο Verstappen είναι πλέον δύο φορές πρωταθλητής, όμως ο αγώνας στην πίστα της Γιας Μαρίνα, έρχεται συνεχώς στο προσκήνιο για τον Ολλανδό. Σε ερώτηση που του τέθηκε από το Sky Sports, σχετικά με το αν συμπάσχει με τον Χάμιλτον για τον τρόπο που ο Βρετανός έχασε το πρωτάθλημα, ο 25χρονος απάντησε.

«Φυσικά και καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον. Όλα έδειχναν φοβερά για τον Χάμιλτον αλλά μετά έγινε αυτό που είδαμε όλοι. Είναι πολύ δύσκολο να το δεχθείς. Αυτό που έλεγα στον εαυτό μου τότε ήταν: Αυτός έχει επτά πρωταθλήματα και έχει κερδίσει ένα το οποίο έμοιαζε να είναι χαμένο μέχρι την τελευταία στροφή, αλλά το πήρε. Ελπίζω να μπορούσε να κατανοήσει πως υπήρξε χάσμα συναισθημάτων, αλλά ναι, καταλαβαίνω πώς ένιωσε. Ειδικά με τη χρονιά που είχαμε, είχαμε τις στιγμές μας, τις επαφές μας, αλλά πάντα τον σεβόμουν και πιστεύω πως είχαμε φοβερές μάχες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο Verstappen μετρά πλέον δύο πρωταθλήματα στη Formula 1 και το 2023, εφόσον η Mercedes-AMG κατασκευάσει ένα καλό μονοθέσιο, θα έχει απέναντί του στη μάχη του τίτλου και πάλι τον Hamilton.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles