spot_img

Ο Verstappen συμπάσχει με τον Hamilton

Ο Max Verstappen κατανοεί την απογοήτευση του Lewis Hamilton για τον χαμένο 8ο τίτλο και συμπάσχει με τον τρόπο με τον οποίο τον ηττήθηκε.

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen, δεν έκρυψε τα λόγια του και παραδέχθηκε πως καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι για τον Lewis Hamilton να διαχειριστεί τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον 8ο τίτλο της καριέρας του στο GP Άμπου Ντάμπι. 

Διαβάστε επίσης: Max Verstappen – Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» που κατέκτησε τον κόσμο

Στο δραματικό φινάλε της σεζόν στην πίστα του Yas Marina, ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχασε τον 8ο τίτλο της καριέρας του σε μία στιγμή. Το ατύχημα του Nicholas Latifi έφερε τα πάνω-κάτω, παρά την εκπληκτική απόδοσή του σε ολόκληρο τον αγώνα. Το αυτοκίνητο ασφαλείας μηδένισε τις διαφορές και ο Αγωνιστικός Διευθυντής, Michael Masi, έδωσε εντολή να προσπεράσουν τα μονοθέσια ανάμεσα σε Hamilton και Verstappen. Έτσι, ο Ολλανδός βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθεί.  

Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν αρνήθηκε πως είναι μια δύσκολη ήττα λόγω των περιστάσεων. Είναι όμως, όπως τόνισε, κομμάτι του παιχνιδιού.  

Από την μία μεριά είμαι απίστευτα χαρούμενος, αλλά από την άλλη ήταν λίγο απογοητευτικό. Εννοείται πως καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για τον Lewis. Στον αγώνα ήταν άψογος, αλλά η Formula 1 είναι απρόβλεπτη και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Εύκολα θα μπορούσα να ήμουν εγώ στην θέση του και να χάσω στον τελευταίο γύρο. Είναι μεν άτυχο, αλλά και κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι.  

Ο Βρετανός οδηγός έχει μείνει εκτός παρασκηνίου από την Κυριακή και έκανε μόνο κάποιες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον αγώνα. Παράλληλα, οι δύο ενστάσεις της Mercedes προς την FIA για το περιστατικό έχουν επίσημα απορριφθεί.

Τέλος, ο Verstappen τόνισε πως παρά το ατύχημα προς όφελός του, η νίκη δεν ήταν σίγουρη και έπρεπε να εκτελέσουν σωστά το πλάνο μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας. 

Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να τον φτάσω και απλά έβαζα τα δυνατά μου μέχρι το τέλος. Χρειαζόμασταν ένα θαύμα και ήρθε αυτό με το αυτοκίνητο ασφαλείας. Βέβαια δεν ήταν αρκετό και έπρεπε να κάνουμε προσπέρασμα. Ήταν σίγουρα ένα δραματικό φινάλε. Ο Lewis είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει του χρόνου πιο δυνατός.   

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Verstappen βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πίστα της Yas Marina, όπου παίρνει μέρος στις δοκιμές εξέλιξης της Pirelli για τα ελαστικά του 2022.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles