spot_img

Ο Verstappen θα πρέπει να περιμένει για να πάρει ένα ακόμη ρεκόρ του Hamilton

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που κατέχει ο Lewis Hamilton θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια ακόμη ο Max Verstappen για να το καταρρίψει. 

Η εγκατάλειψη του Max Verstappen από το Grand Prix Αυστραλίας προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο της Formula 1, καθώς ήρθε κυριολεκτικά από το… πουθενά. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing μόλις στον 4ο γύρο αναγκάστηκε να σταματήσει την RB20 του στο γκαράζ της αυστριακής ομάδας έπειτα από πρόβλημα στο πίσω δεξί φρένο του μονοθεσίου του.

Η εικόνα αυτή είναι εντελώς ασυνήθιστη για τα δεδομένα της Formula 1, μιας και η τελευταία του εγκατάλειψη ήταν πίσω στο 2022, επίσης στο Grand Prix Αυστραλίας. Έτσι, μπήκε τέλος σε ένα τρομερό σερί 43 συνεχόμενων τερματισμών σε αγώνες. Αυτό ξεκίνησε με το GP Εμίλια Ρομάνια του 2022 και ολοκληρώθηκε στο φετινό GP Σ. Αραβίας.

Ως αποτέλεσμα, ο Verstappen δεν θα μπορέσει, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον να σπάσει το ρεκόρ συνεχόμενων τερματισμών που έχει ο Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 48 συνεχόμενους τερματισμούς σε Grand Prix. To σερί του ξεκίνησε στο GP Μ. Βρετανίας του 2018 και ολοκληρώθηκε στο GP Ολλανδίας του 2021.

Πρέπει λοιπόν ο Verstappen να ξεκινήσει ένα νέο σερί ώστε σε τρεις σεζόν από τώρα να καταφέρει να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ συνεχόμενων τερματισμών. Το σίγουρο είναι, πως η εγκατάλειψή του στην Αυστραλία του κόστισε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα οδηγών.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο.  

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles