spot_img

Ο Vettel δεν απολαμβάνει τους αγώνες πλέον

Ο Sebastian Vettel, μετά το GP Μεξικού όπου τερμάτισε στην 7η θέση, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν ευχαριστιέται το ίδιο τους αγώνες και πως πραγματικός του στόχος είναι να μάχεται στην κορυφή για νίκες, και όχι στο midfield. 

Μετά από μια απογοητευτική σεζόν στην Ferrari, ο Vettel ευελπιστούσε σε μια νέα αρχή με την Aston Martin. Παρ’ όλα αυτά η απόδοση της ομάδας, πρώην Racing Point, δεν συμβαδίζει με αυτή του 2020 όπου μάχονταν με την Renault για την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Διαβάστε επίσης: Υποτιμημένοι «άφαντοι» της F1 – #2, Patrick Tambay

Η AMR21 δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος στόχος σε κάθε GP είναι να τερματίσει εντός βαθμολογικής δεκάδας. 

Δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό να περνάς την γραμμή τερματισμού σε αυτή την θέση. Όταν κερδίζεις έναν αγώνα και ανεβαίνεις στο βάθρο, η αγάπη που ανταποδίδει το κοινό σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση. Είναι διαφορετικό όμως, όταν οριακά τερματίζεις 8ος ή 10ος ενώ έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό. Δεν είναι αυτό το κίνητρο μου να αγωνίζομαι στην F1. Ίσως έχω κακομάθει από τις επιτυχίες στο παρελθόν, όπου είχα πολλές νίκες και ήμουν πάντα μπροστά. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού.

O 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει καταφέρει να ανεβεί στο βάθρο μόλις μια φορά στο GP Αζερμπαϊτζάν. Παρά τις δυσκολίες, είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Πιστεύει πως το πρόγραμμα της Aston Martin σύμφωνα με τους νέους Τεχνικούς Κανονισμούς και μονοθέσια για το 2022 θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Ο Lawrence είναι πολύ αυστηρός με την ομάδα εντός και εκτός πίστας. Όλες οι αλλαγές που γίνονται είναι πολλά υποσχόμενες. Φυσικά κάθε ομάδα θα ήθελε να πετυχαίνει νίκες, αλλά αυτή την στιγμή δυο μόνο μονομαχούν στην κορυφή. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει η δυνατότητα την νίκης, αλλιώς απλά δεν θα αγωνιζόμουν πλέον. Ρεαλιστικά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, δεν μετανιώνω όμως για τις αποφάσεις μου. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, η F1 ταξιδεύει στην Βραζιλία και θα έχουμε το Σάββατο τον τρίτο και τελευταίο sprint race αγώνα της σεζόν. 

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles