spot_img

O Vettel θέλει και την Red Bull στη μάχη με την Mercedes

O Sebastian Vettel πιστεύει, πως το πρωτάθλημα θα γίνει άκρως συναρπαστικό εάν η Red Bull βελτιώσει την απόδοσή της.

Πριν την έναρξη της σεζόν, η Red Bull φάνταζε ως το φαβορί για να παλέψει με την Mercedes για τον παγκόσμιο τίτλο. Όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά, με την Αυστριακή ομάδα να είναι καθαρά 3η δύναμη στο grid και πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω στον γύρο.

Ο κινητήρας της Renault δεν είναι για ακόμη μια χρονιά στο ίδιο επίπεδο με αυτούς των Ferrari και Mercedes παρά τα λεγόμενα της FiA. Επιπλέον, η Red Bull φαίνεται πως αεροδυναμικά δεν έχει φέρει το μονοθέσιο εκεί που θέλει.

Όμως, στην Ισπανία, η Αυστριακή ομάδα αναμένεται να φέρει μια μεγάλη αναβάθμιση που σηματοδοτεί την B-Spec έκδοση του μονοθεσίου. Νέα εμπρός και πίσω αεροτομή, νέο πάτωμα και άλλες αεροδυναμικές λύσεις, σε μια προσπάθεια να πλησιάσει τη κορυφή.

Ο Vettel πιστεύει πως οι “ταύροι” θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες και περιμένει να δει τι θα φέρουν στο επόμενο GP που θα γίνει στην Ισπανία.

«Πιστεύω θα είμαστε πολύ κοντά εμείς με την Mercedes και ελπίζω και η Red Bull να βρει ρυθμό. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες[σχετικά με τις αναβαθμίσεις]. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέρουν πώς να φτιάξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο, οπότε αναμένω να είναι η ερώτηση του πότε παρά του εάν[θα είναι ανταγωνιστική]. Όσο νωρίτερα θα έρθει, τόσο πιο συναρπαστικό θα είναι για εμάς. Έχουμε τους σωστούς ανθρώπους και θα κάνουμε κι εμείς πρόοδο. Αλλά προφανώς εξαρτάται και από το τι κάνουν οι άλλοι».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles