spot_img

Ο Wolff μαρτύρησε όσα του είπε ο Hamilton για τις συνομιλίες με τη Ferrari

Ο Lewis Hamilton αναζήτησε τον Toto Wolff για να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου μετά την επαφή που επιδίωξε η Ferrari με τον Βρετανό πολυπρωταθλητή.

Νωρίτερα φέτος, το όνομα του Lewis Hamilton είχε συνδεθεί με μια μετακίνηση στη Ferrari, πριν ο Βρετανός δεσμεύσει το μέλλον του στη Formula 1 με τη Mercedes.
Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, αποκάλυψε ότι ο Lewis Hamilton τον αναζήτησε για συνομιλίες όταν εμφανίστηκαν φήμες σχετικά με πιθανή μεταγραφή τού Βρετανού στη Ferrari.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Ferrari ακουγόταν συνεχώς ότι προσέφερε στον Χάμιλτον συμβόλαιο για να ενταχθεί την επόμενη σεζόν στην Ιταλική ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Mercedes – αν και ο Βρετανός οδηγός τόνιζε συνεχώς την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα του Brackley.

Τον Αύγουστο, η Mercedes ανακοίνωσε ότι «έδεσε» τον Hamilton με ένα νέο διετές συμβόλαιο, κρατώντας τον στην ομάδα μέχρι το τέλος του 2025. Μιλώντας στην gazzetta dello sport, ο Toto Wolff αποκάλυψε πως ο Hamilton ήταν πάντα ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα.

 

«Η ανακοίνωση (ανανέωσης) καθυστέρησε λίγο, αλλά ήταν σαφές ότι θα συνεχιζόταν έτσι, με τον Lewis να μένει μαζί μας. Αυτός και εγώ είμαστε πάντα πολύ ξεκάθαροι μεταξύ μας. Πριν από λίγο καιρό μου είπε.”Συνάντησα τον [πρόεδρο της Ferrari] John Elkann σε ένα δείπνο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα πάω πουθενά”. Όταν [ο Τύπος] έγραψαν για μια πιθανή μετακίνηση, μου είπε: “Toto, δεν διαπραγματεύομαι. Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχονται οι φήμες”. Η υπογραφή [του Lewis] στο συμβόλαιο ήρθε μετά από έξι μήνες, αλλά υπήρχαν νομικοί λόγοι και λόγοι marketing για αυτό. Για μένα δεν υπήρχε ποτέ ούτε χιλιοστό αμφιβολίας. Άλλωστε, έχουμε και άλλα δύο χρόνια με τον [George] Russell, ο οποίος είναι το μέλλον αυτής της ομάδας, μεγαλωμένος στη Mercedes, είναι η επόμενη γενιά μετά τον Hamilton. Είμαστε ευτυχείς».

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ.

Ενώ ο Wolff επιθυμεί να διατηρήσει μια σχέση με τον Hamilton μετά την απόσυρση του, ισχυρίστηκε ότι το κύριο μέλημα του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι, επί του παρόντος, η οδήγηση. Έκλεισε τη συνέντευξη του, αναφέροντας:

«Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του τρέχοντος συμβολαίου, μιλήσαμε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του, τον ρόλο του στην Tommy Hilfiger και το μέλλον του ως επιχειρηματίας. Ωστόσο η – κύρια – εστίασή του τώρα θα πρέπει να είναι στους αγώνες, τους οποίους ο Lewis ξέρει να κάνει καλύτερα και αυτό παραμένει το πιο σημαντικό σημείο προς το παρόν. Το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, είμαστε πολύ ανοιχτοί σε αυτό. Η διατήρηση μιας σχέσης-συνεργασίας με τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών είναι προφανώς μια μεγάλη ευκαιρία για τη Mercedes. Είναι ένα ταξίδι που θα πρέπει να συνεχιστεί για μένα, ακόμα και αφού σταματήσει να αγωνίζεται».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles