spot_img

H αγάπη του Norris για τη McLaren καλά κρατεί

Δεν λέει να φύγει από τη McLaren Racing o Lando Norris, o οποίος έστειλε μήνυμα εμπιστοσύνης προς το βρετανικό στρατόπεδο.

Ένα όνομα που έχει ακουστεί πολλές φορές στη φετινή «Silly Season» της Formula 1 είναι αυτό του Lando Norris. Ο Βρετανός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του σπορ. Βέβαια, το γεγονός πως η McLaren Racing δεν έχει κερδίσει αγώνα πρόσφατα Grand Prix (ο Oscar Piastri κέρδισε το σπριντ του Κατάρ), έχει δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την αφοσίωσή του στο «στρατόπεδο» του Ουόκινγκ.

Πρόσφατα ο Νόρις είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει teammate του Max Verstappen, κάτι που δημιούργησε «κύμα» δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον της Red Bull Racing. Δίχως βέβαια την κακή αγωνιστική απόδοση του Sergio Perez, κάτι τέτοιο θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μιλώντας στο πλαίσιο του Grand Prix Κατάρ, ο Lando Norris ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και αν θέλει να συνεχίσει για χρόνια στη McLaren.

«Ανά περιόδους υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για το μέλλον μου. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω για ένα νέο συμβόλαιο με τη McLaren. Έχω πει και ξαναλέω πως θέλω να κερδίσω με τη McLaren. Πιστεύω πως πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο σε αυτόν το στόχο. Όχι μόνο να κερδίσουμε αγώνες, αλλά και πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τη McLaren. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Δεν θα έλεγα όχι να μείνω άλλα 10 ή 15 χρόνια στη McLaren. Είμαι όμως προς ώρας προσηλωμένος στη φετινή σεζόν, στην επόμενη και σε αυτήν του 2025. Έχουμε ακόμη δυόμισι χρόνια ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο και μετά… βλέπουμε. Τα πράγματα βέβαια ανά καιρούς αλλάζουν».

Το υπάρχον συμβόλαιο του Norris με τη McLaren έχει ισχύ έως το τέλος του 2025. Ο teammate του, Oscar Piastri, ανανέωσε πρόσφατα με τη βρετανική ομάδα έως το τέλος του 2026.

Ακούστε/δείτε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Κατάρ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles