spot_img

Ο Wolff περιμένει μεγάλο ανταγωνισμό το 2021

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, αναφέρθηκε στη σεζόν του 2021 στην οποία αναμένει τον ανταγωνισμό από την Red Bull να είναι τεράστιος.

Η Mercedes έχει κυριαρχήσει στην υβριδική εποχή της F1 παίρνοντας όλα τα Πρωταθλήματα από το 2014. Παράλληλα, ο Lewis Hamilton έφτασε στον 7ο Τίτλο του, ισοφαρίζοντας τον Michael Schumacher. Για το 2021 όμως, πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 27 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Wolff αναφέρθηκε στην Red Bull, η οποία φαινομενικά αποτελεί την μεγαλύτερη τους απειλή. Η Red Bull φέτος θα συνδυάσει ένα νέο οδηγικό δίδυμο, Max Verstappen και Sergio Perez, αλλά και ένα νέο σχεδιασμό στο κινητήρα της.

Πιστεύω η Red Bull με τον Perez θα αποτελέσουν ισχυροί ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση των Sergio. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την απόδοση του εναντίον του Verstappen. Επιπλέον, αυτή τη σεζόν θα έχουμε στην διάθεσή μας τον ίδιο εξοπλισμό με πέρυσι. Πιστεύω η Honda θα προσπαθήσει να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να κλείσει την τελευταία της χρονιά μ’ έναν τίτλο. Επομένως, τα πράγματα αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #36 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. 

Όσον αναφορά την ίδια την ομάδα της Mercedes, μία λέξη θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει πλήρως: μυστικοπάθεια. Χωρίς καμία αμφιβολία, η απόδοση της W11 μονοπωλούσε εντός πίστας ολόκληρη την χρονιά. Το 2021 όμως θα τεθούν σε ισχύ νέοι Τεχνικοί Κανονισμοί, καθώς επίσης και το Budget Cap. Το τι είδους αλλαγές όμως αναμένουμε από την Mercedes, ακόμα και μετά τις παρακάτω δηλώσεις του Wolff, παραμένει άγνωστο.

Η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει το μονοθέσιο. Προς το παρόν τρέχουν πολλά προγράμματα αναβαθμίσεων για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παράλληλα, πρέπει να επικεντρωθούμε και σε άλλα θέματα όπως για παράδειγμα στους χορηγούς μας. Ουσιαστικά, η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Φυσικά έχουμε και το συμβόλαιο του Hamilton. Αυτό αποτελεί ακόμα ένα θέμα στο οποίο δουλεύουμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορούσαμε λοιπόν να ισχυριστούμε πως ότι αυτή η πετυχημένη συνεργασία δεν οδεύει προς την δύση της, αλλά προς κάτι μεγαλύτερο.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος του automotonews, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles