spot_img

Ο Wolff προτρέπει τους Hamilton και Vettel να “τα βρουν”

O Toto Wolff θέλει να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ του Lewis Hamilton και Sebastian Vettel, μετά το συμβάν που συνέβη στο Baku.

Κατά τη διάρκεια του GP του Αζερμπαϊτζάν, ο Sebastian Vettel χτύπησε τον Lewis Hamilton επίτηδες, ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Γερμανός είχε πέσει στο πίσω μέρος της Mercedes W08, όταν ο Βρετανός ετοιμαζόταν για την επανεκκίνηση.

Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί για το συμβάν αυτό, όμως ο ισχυρός άνδρας της Mercedes θέλει να βάλει τέλος στην όλη υπόθεση. Επιπλέον, θέλει τους δύο οδηγούς να κάτσουν και να μιλήσουν.

Πιστεύω πως ο Lewis και ο Sebastian πρέπει να κάτσουν και να μιλήσουν όταν θα έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα. Όλοι έχουν τη δική τους οπτική στο συγκεκριμένο θέμα. Μπορώ να φανταστώ πως ο Sebastian, λόγω της λάθος υπόθεσής του ότι ο Lewis επίτηδες φρέναρε για να τον καθυστερήσει, θα συνειδητοποιήσει πως παραφέρθηκε στην ένταση της στιγμής. Δεν μπορώ να φανταστώ πως το έκανε επίτηδες. Αν το έκανε όντως, έπρεπε να τιμωρηθεί πολύ σκληρά. Ως ένας 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είσαι και πρεσβευτής του σπορ.

Σύμφωνα με τις φήμες πάντως, οι δύο οδηγοί αναμένεται να έχουν μια πρώτη επικοινωνία πριν το GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles