spot_img

Ο Wolff προβλέπει επιπλέον συγκρούσεις μεταξύ Hamilton-Verstappen

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, τόνισε πως για να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα χωρίς περισσότερα ατυχήματα ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Max Verstappen θα πρέπει να οδηγούν με σεβασμό.

Η σύγκρουση ανάμεσα σε Max Verstappen και Lewis Hamilton στον πρώτο γύρο του GP Μ. Βρετανίας αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πιο συζητημένο συμβάν της σεζόν. Τόσο η Mercedes όσο και ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκαν στο επίκεντρο έντονης κριτικής, με την Red Bull να μην υποχωρεί σε κανένα επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ένσταση της Red Bull για το συμβάν Hamilton-Verstappen στο Silverstone

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για το πώς αναμένει να εξελιχθεί η μονομαχία ανάμεσα στους Hamilton και Verstappen.

Πιστεύω πως η ένταση μεταξύ τους έχει αυξηθεί μετά τον αγώνα στο Silverstone. Σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που μάχονται για την πρώτη θέση και ελπίζω οι δυο τους να αγωνιστούν με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Αντίθετα, είναι σίγουρο πως θα δούμε και άλλες τέτοιες συγκρούσεις. Η επιτυχία πίσω από τον Hamilton δεν οφείλεται μόνο στις οδηγικές του ικανότητες, αλλά και στην ωριμότητά του. Το κλειδί στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα προσφέρει συστηματικά βαθμούς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μ. Βρετανίας.

Δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε τους δυο διεκδικητές του πρωταθλήματος σε τόσο έντονη διαμάχη, εντός και εκτός πίστας. Το 2021, οι νέοι Τεχνικοί Κανονισμοί αποδείχθηκαν μεγάλη πρόκληση για το γερμανικό εργοστάσιο. Η ανταγωνιστικότητα της RB16B είναι σε καλύτερο επίπεδο από την W12. αφήνοντας πολύ μικρά περιθώρια στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Δεν τίθεται θέμα περαιτέρω συζήτησης. Είναι ένας οδηγός με 99 νίκες και 7 Πρωταθλήματα και είναι αρκετά για τον Lewis να αποδείξει την αξία του. Στον κόσμο της F1 πάντα υπήρχε αυτό ο ανταγωνισμός και είναι δύσκολο να διαχειριστείς πώς θα εξελιχθεί με την αντίπαλη ομάδα. Πολλά μπορούν να συμβούν και προς το παρόν δεν έχουμε καμία κρίση για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένουμε μια ακόμα σκληρή αναμέτρηση, στο GP Ουγγαρίας.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles