spot_img

Οι αναβαθμίσεις που έδωσαν ελπίδα στη Mercedes

Παρά το γεγονός πως η απόδοσή της συνολικά δεν βελτιώθηκε, η Mercedes στο GP Μαϊάμι, πιστεύει πως σημείωσε πρόοδο με ορισμένες από τις αναβαθμίσεις που έφερε.

Το GP Μαϊάμι εξελίχθηκε με παρόμοιο τρόπο για τη Mercedes, παρόλο που την Παρασκευή στο FP2 οι επιδόσεις των George Russell και Lewis Hamilton υπόσχονταν κάτι περισσότερο από τις θέσεις 5 και 6. Μπορεί τα νέα εξαρτήματα που έφερε η Mercedes στο GP Μαϊάμι να μη μετουσιώθηκαν σε καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως υπήρξαν κάποια θετικά δείγματα. 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes, Mike Elliott, εξήγησε σε video την πρώτη αίσθηση από τις αναβαθμίσεις στο GP Μαϊάμι.

«Νομίζω πως είναι σημαντικό να διαφοροποιήσουμε δύο πράγματα: το ένα είναι η φυσιολογική διαδρομή των αναβαθμίσεων και το άλλο είναι να επιλύσουμε τα ζητήματα που έχουμε με τις αναπηδήσεις και άλλα τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή μας. Συνεπώς, οι πτέρυγες που φέραμε σίγουρα μας έδωσαν την απόδοση που αναμέναμε και κάναμε ένα βήμα εμπρός».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μαϊάμι.

Ο Elliott περιέγραψε πιο αναλυτικά τις ενέργειες της Mercedes στον περασμένο αγώνα.

«Στα πειράματα που κάναμε στην πίστα προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις αναπηδήσεις, συγκεντρώσαμε πάρα πολλά δεδομένα. Αυτό συνέβη την Παρασκευή, όπου είχαμε καλύτερη απόδοση, ενώ συγκεντρώσαμε, επίσης, δεδομένα στη διάρκεια του αγώνα. Όπως πάντα οι μηχανικοί τα επεξεργάστηκαν και κατανόησαν περισσότερα πράγματα. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που βγαίνει το μονοθέσιο στην πίστα μαθαίνουμε κάτι καινούριο, αυτός είναι ο στόχος μας. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε το μονοθέσιο γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές μας».

Μπορείτε πλέον να ακούτε την εκπομπή Slipstream στο Spotify. Πατήστε εδώ και κάντε follow την εκπομπή μας για τη Formula 1.

Έπειτα, ο Βρετανός τόνισε πως ελπίζει ότι η δουλειά της Mercedes θα έχει κάποια στιγμή αποτέλεσμα.

«Παρόλο που αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πίσω, υπάρχει τεράστια προσπάθεια, πολύ μεγάλος όγκος δουλειάς ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε με ποιον τρόπο θα βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Θέλουμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε αυτό το μικρό βήμα προς τα εμπρός, σταματώντας τις αναπηδήσεις και να επιστρέψουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο σχετικά με τις κορυφαίες ομάδες, κάτι το οποίο επιθυμούμε».

Η Mercedes κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τις Scuderia Ferr, σε μία σεζόν που μέχρι στιγμής δεν εξελίσσεται για την ίδια ιδανικά.

Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles