spot_img

Οι Bottas και Russell δεν είχαν κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον τους

Ο οδηγός της Mercedes Valteri Bottas βρέθηκε στην ίδια συνέντευξη Τύπου με τον οδηγό της Williams, George Russell.

Τόσο ο Valtteri Bottas όσο και ο George Russell ρωτήθηκαν σχετικά με το αν έχει παρθεί απόφαση για το ποιος θα είναι teammate του Lewis Hamilton τo 2022, δεν έδωσαν όμως κάποια σαφή απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με τον επερχόμενο αναβαθμισμένο κινητήρα της Ferrari;

Η Mercedes βρίσκεται μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα ενόψει του 2022: ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, καθώς μέσα στο καλοκαίρι ο Lewis Hamilton ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γερμανική ομάδα. Ο Valtteri Bottas διανύει τον πέμπτο χρόνο παρουσίας του στη Mercedes, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, ενώ φέτος βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος οδηγών, πίσω από τον Lando Norris με McLaren. Από την άλλη, ο George Russell εντυπωσιάζει (και) στη φετινή σεζόν με τη Williams, κυρίως με τις επιδόσεις του στις κατατακτήριες δοκιμές.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και στο GP Σακχίρ το 2020 με τη Mercedes, όταν αντικατέστησε τον Lewis Hamilton που ήταν θετικός στον COVID-19, αφού έφτασε κοντά στη νίκη πριν προκύψουν αρκετές αναποδιές. Κανένας από τους δύο οδηγούς δεν αποκάλυψε κάτι όταν ρωτήθηκαν για τη θέση της Mercedes το 2022. Ο Valtteri Bottas δήλωσε:

Δεν έχω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Μπορεί να ξέρω κάτι, μπορεί και να μην ξέρω, δε θα ήθελα όμως να τοποθετηθώ δημόσια. Από την πλευρά μου, δεν προβληματίζομαι ιδιαίτερα. Η κατάσταση αυτή δεν είναι καινούρια, είμαι εντάξει με αυτό. Απλώς πρέπει να ηρεμήσω και να συγκεντρωθώ. Είμαι σίγουρος πως οι επόμενες 3 εβδομάδες με αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο θα περάσουν πολύ γρήγορα. Έχουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη σαν ομάδα, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Στο τέλος, τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας.

Ο George Russell έδωσε την ίδια απάντηση στην ερώτηση για το μέλλον του:

Δεν έχω να σας πω κάτι στην παρούσα φάση. Προφανώς και υπήρξαν συζητήσεις στην καλοκαιρινή διακοπή. Δεν υπάρχει, όμως, κάτι ανακοινώσιμο αυτό το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα ούτε και το επόμενο. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ας πούμε ότι είναι προτιμότερο να γίνουν σωστές κινήσεις και όχι βιαστικές. Νομίζω πως και οι δυο μας (Russell & Bottas) είμαστε τυχεροί που η Mercedes έχει τα βλέμματά της επάνω μας. Έχουμε εμπιστοσύνη πως θα φροντίσουν το μέλλον μας, ανεξάρτητα από το πού θα καταλήξουμε. Αν μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν έχω πρόβλημα αν ανακοινωθεί κάτι είτε αύριο είτε μετά το τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να εμπιστευτώ τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι δύο οδηγοί στρέφουν την προσοχή τους στο GP Βελγίου αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Bottas έχει ποινή πέντε θέσεων για την εκκίνηση, μετά το ατύχημα που προκάλεσε στην εκκίνηση του GP Ουγγαρίας. Ο George Russell θα επιχειρήσει να πετύχει με τη Williams βαθμολόγηση για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, κάτι που έχει να συμβεί από το 2017 για την ιστορική ομάδα.

Δείτε το GP Αυστρίας για το πρωτάθλημα F3 του iFL.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles