spot_img

Οι ομάδες προειδοποιούν τη Formula 1

Στα πλαίσια διαπραγματεύσεων της Liberty Media για τη νέα Συμφωνία Ομονοίας, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μετά το 2025, οι ομάδες της Formula 1 προειδοποιούν πως δεν επιθυμούν δραστικές αλλαγές στην υπάρχουσά του δομή.

Η Formula 1 είναι το πιο δημοφιλής χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι επενδυτές έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους με τεράστια χρηματικά ποσά. Η ήδη υπάρχουσα Συμφωνία Ομονοίας λήγει μετά το τέλος της σεζόν του 2025 και με την αξία του franchise ολοένα να αυξάνεται ο CEO της Liberty Media, Greg Maffei, υποστηρίζει ότι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές και αναβαθμίσεις είναι τώρα.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #114, για να συζητήσουμε για τον κόσμο της Formula 1. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Ο επικεφαλής της McLaren όμως, Zak Brown, σε δηλώσεις του τόνισε η ανανέωση της συμφωνίας θα απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

«Πιστεύω ότι όλα λειτουργούν μια χαρά. Αν δούμε τα πράγματα από τη μεριά της Liberty, των δέκα ομάδων του grid, τις ομάδες που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο, τους χρηματοδότες, του οπαδούς, την τηλεόραση και για την υγεία του σπορ η συμφωνία καλύτερα να γίνει νωρίτερα παρά αργότερα προς όφελος της σταθερότητας και μακροβιότητα του αθλήματος. Επίσης, είναι στάνταρ διαδικασία και αν κάτι δουλεύει δεν υπάρχει λόγος να προσθέσεις ή να αλλάξεις κάτι στην ήδη υπάρχουσα συμφωνία. Ούτε πιστεύω ότι χρειάζεται να το συζητήσουμε και πολύ. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα πράγματα ως έχουν και απλά χρειάζονται μερικές μικρές αλλαγές εδώ και εκεί. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία στην ψηφιακή εποχή έχουν αναπτυχθεί σε σχέση με τότε που κάναμε την προηγούμενη συμφωνία και είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστούμε. Σε γενικά πλαίσια όμως είναι μια πολύ σταθερή συμφωνία και αν κάτι δεν έχει χαλάσει δεν υπάρχει λόγος να το φτιάξεις».

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με την ανάλυση του αγώνα στο Μαϊάμι. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles