spot_img

Οι συνθέσεις των ομάδων για την πρώτη μέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν

Ποιοι οδηγοί θα πάρουν μέρος στο πρώτο τεστ δοκιμών του Μπαχρέιν που ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 20/10; Ακολουθεί η απάντηση.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η νέα σεζόν της Formula 1 είναι προ των πυλών και η αρχή θα γίνει στο Σακχίρ του Μπαχρέιν με τις χειμερινές δοκιμές. Από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου θα δούμε για πρώτη φορά στην πίστα τα 10 μονοθέσια του grid, με τις ομάδες και τους οδηγούς να έχουν ένα πολυάσχολο πρόγραμμα μπροστά τους.

Λόγω της χρήσης ενός μονοθεσίου ανά ομάδα, το πρόγραμμα των οδηγών είναι αρκετά μικρό, καθώς πρέπει μέσα σε μιάμιση ημέρα να συνηθίσουν τα νέα τους… θηρία. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος τα παράπονα για τον περιορισμένο χρόνο δοκιμών είναι πολλά από πλευράς οδηγών. Αυτό έχει συνέπειες και για τις ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα δεδομένα που θα ήθελαν.

Έτσι, επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν κάθε ημέρα και τους δύο οδηγούς τους, έναν στην πρωινή περίοδο και έναν στην απογευματινή. Για την πρώτη ημέρα γνωρίζουμε ποιοι οδηγοί θα πάρουν μέρος από την πλειονότητα των ομάδων.

Red Bull Racing: Max Verstappen (πρωί και απόγευμα)
Mercedes-AMG: George Russell (πρωί και απόγευμα)
Scuderia Ferrari: Charles Leclerc (πρωί), Carlos Sainz (απόγευμα)
McLaren Racing: TBA
Aston Martin: TBA
Alpine: Esteban Ocon (πρωί), Pierre Gasly (απόγευμα)
Williams: Alex Albon (πρωί), Logan Sargeant (απόγευμα)
RB: TBA
Kick Sauber: TBA
Haas: Kevin magnussen (πρωί), Nico Hulkenberg (απόγευμα)

Οι χειμερινές δοκιμές της Formula 1 είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου, με κάθε διαδικασία να ξεκινά στις 9:00 πμ ώρα Ελλάδος.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Ferrari SF-24 και των νέων μονοθεσίων των Mercedes, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles