spot_img

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Horner

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Christian Horner που έχει κλονίσει τη Red Bull Racing και τι συνέβη στην κρίσιμη συνάντηση με δικηγόρους;

To μέλλον του Christian Horner στη Red Bull Racing δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί άμεσα. Ο Βρετανός βρίσκεται υπό εσωτερική έρευνα από τη Red Bull λόγω κατηγορίας για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Προς ώρας ελάχιστες είναι οι πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες της υπόθεσης, ωστόσο στο διαδίκτυο η μία φήμη διαδέχεται την άλλη. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ακρόαση του 50χρονου υπό την παρουσία δικηγόρων, με τον Χόρνερ να μαθαίνει λεπτομέρειες για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση, το μέρος της συνάντησης άλλαξε από τα κεντρικά της Red Bull Racing σε νέα μυστική τοποθεσία. Σύμφωνα με τον Craig Slater του Sky Sports, η συνάντηση διήρκησε πάνω από 8 ώρες, ωστόσο η οριστική έκβαση της υπόθεσης δεν αναμένεται σύντομα.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.

«Ο Horner ήταν σε μία μυστική τοποθεσία από τις 10 το πρωί και η συνάντηση είχε διάρκεια πάνω από 8 ώρες. Μια γυναίκα υπάλληλος στη Red Bull Racing κατηγορεί τον Χόρνερ για ελεγκτική και καταναγκαστική συμπεριφορά. Ο Horner στην ακρόαση έμαθε ορισμένες λεπτομέρειες από τις καταγγελίες εναντίον του. Ενδέχεται αυτή η διαδικασία να διαρκέσει καιρό. Η διαδικασία είναι πολύ λεπτομερής και για το λόγο αυτό μπορεί η οποιαδήποτε απόφαση να παρθεί μετά την παρουσίαση του μονοθεσίου. Μπορεί μάλιστα να φτάσουμε στις χειμερινές δοκιμές στις 20 του μήνα και να μην υπάρχει απόφαση. Η Red Bull θέλει να πράξει σωστά. Θέλει η διαδικασία να είναι σωστή και δίκαιη για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση».

Στη Red Bull Racing επιθυμούν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο καθώς η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει. Στις 15 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται η νέα RB20 του 2024 και αν δεν υπάρχει κάποια απόφαση στην «υπόθεση Horner», η προσοχή θα είναι στραμμένη στον επικεφαλής των «ταύρων» και όχι στο μονοθέσιο.

Ο Christian Horner είναι ο μακροβιότερος επικεφαλής ομάδας στη Formula 1, καθώς βρίσκεται στο ρόλο αυτό από το 2005.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles