spot_img

F1 – Οι παρουσιάσεις της εβδομάδας

Ποιες παρουσιάσεις μονοθεσίων της F1 αναμένεται να δούμε την εβδομάδα που έρχεται και πότε θα γίνουν αυτές.

Πέντε ομάδες έχουν κάνει ήδη αποκαλυπτήρια για τη φετινή σεζόν της Formula 1 και πέντε απομένουν για την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων. Την αρχή την έκανε η Haas F1 με το χρωματισμό της VF-24, ενώ δεύτερη ήταν η Williams Racing.

Ακολούθησε η Stake F1 με τη νέα της ταυτότητα και τα ασυνήθιστα χρώματα, ενώ τέταρτη κατά σειρά ήταν η Alpine F1. Η γαλλική ομάδα ήταν η μοναδική που είχε αποκαλύψει μέχρι εκείνο το σημείο το πραγματικό της μονοθέσιο.

Η πέμπτη ομάδα που παρουσίασε το νέο της «όπλο» για το φετινό πρωτάθλημα ήταν η Visa Cash App RB ή αλλιώς VCARB. Πρόκειται για τη διάδοχο της Scuderia AlphaTauri, η οποία επίσης άλλαξε «ταυτότητα» από τη φετινή χρονιά.

Πότε όμως θα δούμε και τα υπόλοιπα μονοθέσια; Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με παρουσιάσεις των υπόλοιπων 5 ομάδων και όλες τους αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή σεζόν.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Την αρχή θα κάνει η Aston Martin. H βρετανική ομάδα θα μας παρουσιάσει τη νέα AMR24 τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στην πίστα του Σίλβερστον.

Μία ημέρα μετά, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, θα δούμε τη νέα Ferrari SF-24. To ιταλικό μονοθέσιο των Charles Leclerc και Carlos Sainz το έχουμε ήδη ακούσει να βρυχάται και θα κάνει ντεμπούτο πριν τις χειμερινές δοκιμές.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, έχουμε διπλή παρουσίαση των Mercedes-AMG και McLaren Racing. Η γερμανική ομάδα έχει ανακοινώσει πως θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της W15 στις 12:15 ώρα Ελλάδος στην πίστα του Σίλβερστον. Όσο για τη βρετνανική ομάδα, ακόμη δεν γνωρίζουμε την ακριβή ώρα που θα δούμε την MCL38.

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου θα γίνει η τελευταία παρουσίαση μονοθεσίου για τη φετινή χρονιά. Η πρωταθλήτρια, Red Bull Racing, θα μας δείξει την RB20 με την οποία ο Max Verstappen θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της καριέρας του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles