spot_img

Οίκος μόδας θέλει το όνομά του σε ομάδα της F1

Από το 2024 θα έχουμε στο grid της  F1 ομάδα με δύο μονοθέσια που θα φέρουν το όνομα ενός εμβληματικού οίκου μόδας που έχει χρόνια ανάμειξης με το σπορ.

Πριν από μερικούς μήνες, η Red Bull Racing ανακοίνωσε πως επιθυμεί την αλλαγή ονόματος της Scuderia AlphaTauri. Τη μικρή ιταλική ομάδα τη γνωρίσαμε αρχικά στη Formula 1 ως Minardi. Ωστόσο όταν την αγόρασε η Red Bull στο τέλος του 2005 την μετονόμασε σε Toro Rosso.

Η ομάδα αποδίδει χειρότερα από τις επιθυμητές προσδοκίες και στη φετινή χρονιά έχει το πιο αργό μονοθέσιο. Ωστόσο η αυστριακή εταιρεία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει την AlphaTauri, καθώς θέλει από την επόμενη χρονιά να συνεργάζεται πιο στενά με τη Red Bull Racing. Μάλιστα, σύμφωνα με το racingnews365, η Red Bull πρόσφατα απέρριψε πρόταση ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την πώληση της AlphaTauri.

Για να υπάρξει αλλαγή ονόματος στην ομάδα, πρέπει να επιτευχθεί εμπορική συμφωνία με νέο βασικό χορηγό για την ομάδα. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο οίκος μόδας, Hugo Boss, είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ώστε να γίνει σπόνσορας της ομάδας από το 2024. Επιπλέον, η συμφωνία θα προβλέπει την αλλαγή ονόματος.

Ακούστε την καλοκαιρινή εκπομπή Slipstream για τη Formula 1.  

Ο CEO του διάσημου οίκου μόδας, Daniel Grainder, είναι το πρόσωπο-κλειδί των διαπραγματεύσεων, καθώς είναι αυτός που κυνηγάει το «deal». Μία πιθανή ονομασία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι: «Hugo Boss Bulls», ένα όνομα που αντιπροσωπεύει τόσο τη Hugo Boss όσο και τη Red Bull.

Ωστόσο δεν είναι μόνη στο… παιχνίδι. Η πετρελαϊκή εταιρεία Orlen, η οποία είναι χορηγός της AlphaTauri τη φετινή χρονιά, θέλει να κερδίσει εκείνη τη μάχη απέναντι στη Hugo Boss. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως στην πολωνική Orlen έχει μετοχές η Aramco, o βασικός χορηγός της Aston Martin. Επιπλέον, η Hugo Boss είναι επίσης χορηγός ένδυσης της ομάδας του Σίλβερστον.

Η απόφαση σχετικά με το μέλλον της AlphaTauri και ποιος θα είναι ο βασικός χορηγός και η ονομασία της ομάδας την επόμενη χρονιά, θα ληφθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles