spot_img

Opel Corsa με 150 ίππους; Yes please!

H Opel ενισχύει τη γκάμα του Corsa με μία νέα έκδοση που φέρνει στην ελληνική αγορά, δίνοντας την ευκαιρία για σπορ οδήγηση με χαμηλό κόστος.

Το όνομα του μοντέλου είναι Corsa S και έχει εμφάνιση ίδια με το OPC και εξωτερικά, ξεχωρίζει σε κάθε γωνία. Θα ξεκινήσουμε από το εμπρός μέρος, καθώς διαθέτει νέα μάσκα και ένα ωραίο και διακριτικό σπόιλερ στον προφυλακτήρα και νέους καθρέπτες. Στο πλάι, το σπόιλερ συνεχίζει την επιβλητική εμφάνισή του, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε την μικρή αεροτομή και χρωμιωμένη απόληξη στην εξάτμιση. Εξοπλίζεται με LED φωτιστικά σώματα και ζάντες 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό βλέπουμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink, το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android.

Η καρδιά του Opel Corsa S αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων που αποδίδει συνολικά 150 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων αποτελείται από 6 σχέσεις, ενώ τα 0-100 χλμ τα πραγματοποιεί σε 8.9 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 200 χλμ/ώρα και πλέον το περιμένουμε πως και πως στη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles