spot_img

Οριστικά με 23 αγώνες η Formula 1 το 2023

Η Formula 1 ανακοίνωσε πως το τελικό πρόγραμμα αγώνων για τη φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει 23 αγώνες.

Το Grand Prix Κίνας ήταν προγραμματισμένο για τις 16 Απριλίου, όμως οι περιορισμοί λόγω των μέτρων κατά της Covid-19 οδήγησαν στην ακύρωσή του. Τις τελευταίες εβδομάδες το σπορ προσπάθησε να αντικαταστήσει τον αγώνα, με την Τουρκία και την Πορτογαλία να εμφανίζονται ως υποψήφιες για να φιλοξενήσουν το τέταρτο Grand Prix της σεζόν.

Σε σύντομη ανακοίνωσή της, η Formula 1 ανέφερε.

«Η Formula 1 επιβεβαιώνει πως η σεζόν του 2023 θα αποτελείται από 23 αγώνες. Όλες οι υπάρχουσες ημερομηνίες στο πρόγραμμα παραμένουν δίχως αλλαγές».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με τα τελευταία νέα της Formula 1. 

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κίνα αναίρεσε την πλειονότητα των μέτρων για την Covid-19, κάτι που έφερε στο προσκήνιο το σενάριο να πραγματοποιηθεί το Grand Prix Κίνας. Ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική. Η απουσία αγώνα στις 16 Απριλίου σημαίνει πως θα υπάρξει κενό τεσσάρων εβδομάδων μεταξύ του Grand Prix Αυστραλίας και του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν.

Παρά την απουσία της Κίνας, το 2023 θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν στην ιστορία της Formula 1 με 23 Grand Prix. Το Κατάρ κάνει την επιστροφή του στο σπορ, ενώ νέος προορισμός θα είναι το Grand Prix Λας Βέγκας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο (ώρα ΗΠΑ).

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles