spot_img

Περίμενε τις αποδοκιμασίες στο βάθρο ο Hamilton

O Lewis Hamilton δέχθηκε αποδοκιμασίες στο βάθρο των νικητών από τους Ιταλούς, όμως ο ίδιος καταλαβαίνει γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο Βρετανός, ήταν ανίκητος στον αγώνα της Ιταλίας, μετουσιώνοντας την 69η pole position σε νίκη, περνώντας και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο βάθρο των νικητών όμως, οι Tifosi αποδοκίμασαν τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, όμως σύμφωνα με τον ίδιο αυτό είναι λογικό όταν δεν κερδίζει το κόκκινο μονοθέσιο.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα ένα πολύ ωραίο τραγούδι να παίζει στο κεφάλι μου, οπότε οι αποδοκιμασίες πέρασαν έτσι. Είναι αναμενόμενο εδώ στην Ιταλία. Νομίζω πως τα τελευταία 10 χρόνια είναι λογικό να συμβαίνει αυτό εάν δεν κερδίζει οδηγός της Ferrari. Αναπόφευκτα, θα είσαι ο “κακός” εδώ εάν προσπαθείς να σταματάς τις Ferrari. Μερικές φορές, μου αρέσει να είμαι ο “κακός” και δεν με πειράζει είναι η αλήθεια. Απλά προσπαθώ να δείχνω σεβασμό.Θαυμάζω το πάθος τους. Είναι περίπου σαν τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, τους επιθετικούς. Αλλά όλα γίνονται από αγάπη για τα κόκκινα μονοθέσια.

Ο Hamilton πλέον, πήρε το προβάδισμα στη βαθμολογία των οδηγών, έχοντας 238 έναντι 235 του Sebastian Vettel, με 7 αγώνες να απομένουν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles