spot_img

Πιο αισιόδοξη από ποτέ η McLaren ενόψει 2024

Η McLaren Racing «μαγειρεύει» κάτι καλό για τη φετινή σεζόν της Formula 1 και άπαντες στο Ουόκινγκ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το 2024.

Η ομάδα της Formula 1 με τη μεγαλύτερη βελτίωση εντός της χρονιάς το 2023 ήταν η McLaren Racing. Το βρετανικό στρατόπεδο παρουσίασε μια σειρά από αναβαθμίσεις στην MCL60 οι οποίες όχι απλά απέδωσαν, αλλά της έδωσαν τη δυνατότητα να μάχεται συστηματικά για βάθρα.

Στο δυναμικό της έχει δύο εξαιρετικά ταλέντα, τους Lando Norris και Oscar Piastri. Αμφότεροι θέλουν διακρίσεις και είναι εμφανές πως η ομάδα του Ουόκινγκ βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ο επικεφαλής της McLaren, Andrea Stella, παρομοίασε την τωρινή κατάσταση της ομάδας με τη μαγειρική.

«Τα συστατικά είναι έτοιμα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτελέσουμε σωστά τη στρατηγική. Μερικές φορές αν έχεις τα σωστά συστατικά αλλά δεν είσαι καλός σεφ τότε δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θες. Αυτό είναι δουλειά δική μου και του Zack Brown, να δέσουμε μαζί τα υλικά».

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.


Επιπλέον ο Ιταλός δεν δίστασε να παραδεχθεί πως η ατμόσφαιρα και η αίσθηση στο εργοστάσιο του Ουόκινγκ μοιάζει αρκετά με αυτή που είχαν στο 2023. Όπως αναφέρει, οι μηχανικοί βλέπουν θετικά σημάδια στην εξέλιξη της MCL38.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό που βλέπουμε στην εξέλιξη του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα μας κάνει να αισιοδοξούμε. Έχουμε τα ίδια σημάδια όπως πριν την Αυστρία και τη Σιγκαπούρη του 2023. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μομέντουμ και όλοι μας να διασφαλίσουμε πως θα συνεργαζόμαστε όπως κάναμε το 2023».

Η παρουσίαση της νέας MCL38 είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles