spot_img

H McLaren παρουσίασε την MCL38 και θέλει κορυφή

Η McLaren Racing αποκάλυψε για πρώτη φορά τη νέα MCL38, το μονοθέσιο με το οποίο στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1.

Η όγδοη κατά σειρά ομάδα που έκανε αποκαλυπτήρια για την επερχόμενη σεζόν της Formula 1 ήταν η McLaren Racing. H ομάδα του Ουόκινγκ στις 10:38 ώρα Ελλάδος έδειξε για πρώτη φορά τη νέα MCL38 με την οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.

Η παρουσίαση έγινε μέσω των λογαριασμών της στα social media και το μονοθέσιο που βλέπουμε είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι. Η MCL38 είναι εξέλιξη της MCL60 του 2023, το μονοθέσιο που είχε τον καλύτερο ρυθμό εξέλιξης στη χρονιά και ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο, πίσω μόνο από τη Red Bull RB19.

Στις τάξεις της McLaren Racing αισιοδοξούν πως το φετινό μονοθέσιο θα τους δώσει το έναυσμα να κάνουν το επόμενο βήμα, το οποίο είναι διεκδίκηση και κατάκτηση νικών. Επιπλέον, με βάση τα δεδομένα της αεροδυναμικής σήραγγας και του CFD η εξέλιξη εντός της σεζόν προβλέπεται λαμπρή.

Οδηγοί της βρετανικής ομάδας θα είναι και φέτος οι Lando Norris και Oscar Piastri. Θεωρούνται από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα και η ταχύτητα που έδειξαν την περασμένη σεζόν με ένα δυνατό μονοθέσιο στα χέρια τους, εντυπωσίασε αρκετό κόσμο.

Ακούστε  την εκπομπή για την F1, Slipstream, με την ανάλυση των παρουσιάσεων των Haas, Williams, Stake F1 και Alpine. Πατήστε το παρακάτω Link.

Προς το παρόν είναι άγνωστο πόσες λεπτομέρειες μας κρύβει η McLaren με τις φωτογραφίες της MCL38 που δημοσίευσε. Δεν αποκλείεται αργότερα που θα πατήσει πίστα για το shakedown να έχει τομείς που διαφέρουν. Όπως μας απέδειξε πέρυσι η «πορτοκαλί» ομάδα, οι αναβαθμίσεις εντός της σεζόν μπορούν να μεταμορφώσουν σε εμφάνιση και απόδοση ένα μονοθέσιο.

Το 2023 η McLaren Racing τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 302 βαθμούς. Φέτος, στοχεύει να μπει… σφήνα ανάμεσα στους Big 3 που είναι οι Red Bull Racing, Mercedes-AMG και Scuderia Ferrari.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles