spot_img

Πλησιάζει η αποκάλυψη του hypercar της Mercedes

H Mercedes έχει αποκαλύψει πως ετοιμάζει ένα νέο hypercar με κωδική ονομασία Project  One, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το hypercar θα τεθεί απέναντι στην Aston Martin Valkyrie και θα είναι ένα πραγματικό θηρίο. Θα δανείζεται τη τεχνολογία από το τμήμα της F1, καθώς θα φοράει τον 1.6 λίτρων V6 κινητήρα. Επιπλέον, θα συνδυάζει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με τη συνολική απόδοση να φτάνει τα 1000 άλογα.

Το νέο «τέρας» της Γερμανικής εταιρίας, θα κοστίζει 2.1 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να κατασκευαστούν 250 με 275 κομμάτια. Ήδη έχουν πουληθεί 225 εξ αυτών, με τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στη Β. Αμερική να έχουν γίνει sold out.

Tα πρώτα σχόλια είναι άκρως θετικά, με έναν συλλέκτη που έχει δει σχέδια του αυτοκινήτου το έχει χαρακτηρίσει «κάτι πραγματικά άγριο, ακραίο σε κάθε τομέα». Επιπλέον, από την ίδια την εταιρία το έχουν χαρακτηρίσει «τέλειο».

Η αποκάλυψη του Project One θα γίνει το προσεχές Φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, πράγμα που μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles