spot_img

Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες για το 2020;

Η Consumer Reports ανακοίνωσε τις πιο αξιόπιστες μάρκες για το 2020, επιφυλάσσοντας μερικές σημαντικές εκπλήξεις που πολλοί δεν θα περίμεναν.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται μια έρευνα σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκινήτων που πωλούν οι κατασκευαστές στην αγορά των Η.Π.Α. Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για φέτος κρύβουν εκπλήξεις. Ενώ για αρκετά χρόνια βρίσκονταν στην κορυφή είτε η Toyota είτε η Lexus, αυτή τη φορά η Mazda εκτόπισε και τις δύο.

Ο βασικός λόγος που η Mazda αναδείχθηκε ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία είναι το ότι υιοθετεί κλασικές συνταγές για τα μηχανικά της σύνολα, αποφεύγοντας συστηματικά τη χρήση turbo. Κάτι άλλο που δεν αρέσει στους Ιάπωνες και τους δικαιώνει στο θέμα της αξιοπιστίας είναι η χρήση πιο «προσγειωμένων» τεχνολογικά συστημάτων-πολυμέσων.

Ακόμα μια έκπληξη αποτελεί η 4η θέση στην οποία βρέθηκε η Buick, με τις Honda και Hyundai να ακολουθούν. Στον αντίποδα, στις τελευταίες θέσεις βρέθηκαν οι Mini, Volkswagen, Tesla και Lincoln. Στην πρώτη δεκάδα οι μισές μάρκες είναι ιαπωνικές, οι τρεις αμερικανικές και από μία γερμανική και κορεάτικη.

Τέλος, να πούμε πως η έρευνα βασίστηκε σε στοιχεία περισσότερων από 300 μοντέλων. Το δείγμα αποτελούταν από 329.000 οχήματα που κυκλοφορούν τους τελευταίους 12 μήνες, με έτος κατασκευής από το 2000 έως και το 2020.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

 

Η πιο αξιόπιστη εταιρεία

 

Μπορείτε να βρείτε την πηγή εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles