spot_img

Ποινή για τον Hamilton και στο βάθρο ο Sainz

Ο Lewis Hamilton δέχθηκε ποινή για το συμβάν με τον Alex Albon και έπεσε στην 7η θέση του GP Βραζιλίας, δίνοντας στον Carlos Sainz το πρώτο του βάθρο.

Το GP Βραζιλίας ήταν πέρα για πέρα τρελό, με τις δύο Ferrari να έχουν επαφή, όμως το βάθρο κρίθηκε μετά τον αγώνα, καθώς ο Βρετανός δέχθηκε ποινή 5 δευτερολέπτων. Στον 70ο γύρο, επιχείρησε στη στροφή 10 να περάσει τον οδηγό της Red Bull, με τους δύο να έχουν επαφή.

Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το συμβάν και με τη ποινή αυτή, ο Carlos Sainz ανεβαίνει στη 3η θέση στα τελικά αποτελέσματα, φέρνοντας το πρώτο βάθρο στη McLaren από την Αυστραλία του 2014. Ο Hamilton από τη μεριά του τερματίζει στην 7η θέση πίσω από τις δύο Alfa Romeo και τον Daniel Ricciardo.

Μετά το τέλος του αγώνα, σε δηλώσεις του ο Hamilton παραδέχθηκε πως ήταν υπαίτιος για την επαφή αυτή, με τη ποινή να είναι αναμενόμενη για τον ίδιο. Έτσι, μπήκε ένα τέλος σε έναν κάκιστο αγώνα που θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα αν η ομάδα τον είχε φέρει μαζί με τον Max Verstappen στο πρώτο Safety Car για αλλαγή ελαστικών και όχι στο δεύτερο, ρίχνοντάς τον στη 4η θέση, ενώ είχαν υπολογίσει πως θα βγει στη πίστα πιο μπροστά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles