spot_img

Ferrari: «Ηλίθιο αυτό που έκαναν οι οδηγοί μας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Mattia Binotto μετά το τέλος του GP Βραζιλίας, με τους οδηγούς της Ferrari να συγκρούονται και να εγκαταλείπουν.

Στον 66ο γύρο του 20ου αγώνα της χρονιάς, ο Charles Leclerc επιτέθηκε στον Sebastian Vettel και τον προσπέρασε στη στροφή 1, όμως ο δεύτερος είχε DRS στην επερχόμενη ευθεία. Ανοίγοντας τη πίσω αεροτομή από την εξωτερική προσπερνούσε τον teammate του όταν μια πολύ μικρή κίνηση στο τιμόνι προς τα αριστερά επέφερε την επαφή και την εγκατάλειψη και των δύο.

Μετά τον αγώνα, ο Binotto ήταν εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά των δύο οδηγών του, χαρακτηρίζοντας ηλίθια μάλιστα την πράξη αυτή.

Τώρα δεν έχει σημασία αν θα ρίξουμε την ευθύνη σε κάποιον ή αν θα ρίξουμε πρόστιμο. Στον αγώνα ήταν ελεύθεροι να παλέψουν, το γνώριζαν και ο λόγος είναι πως έχουμε εξασφαλίσει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις, μεταξύ teammates μεταξύ δύο Ferrari. Για εμένα ήταν ηλίθιο αυτό που έκαναν οι οδηγοί μας. Δεν θέλω να πάρουμε αποφάσεις σήμερα γιατί στην ένταση μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις. Άκουσα και τους δύο οδηγούς και θα έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε και να αναλύσουμε το βίντεο και τα δεδομένα εκείνη τη στιγμή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η σύγκρουση των δύο οδηγών της Ferrari, σε συνδυασμό με τη νίκη του Max Verstappen, φέρνει τον οδηγό της Red Bull πιο κοντά στη 3η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών με έναν αγώνα να απομένει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles