spot_img

Πολλοί οδηγοί στο ραντάρ της Red Bull ενόψει 2025

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, παραδέχεται ότι έχει εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές όσον αφορά το ποιος θα οδηγήσει στην αυστριακή ομάδα για το 2025.

Ο Max Verstappen είναι δεσμευμένος στη Red Bull μέχρι το 2028, αλλά το μέλλον σχετικά με το ποιος θα είναι ο ομόσταυλός του κατά τη διάρκεια αυτού του συμβολαίου παραμένει απροσδιόριστο σε αυτό το στάδιο. Ο Sergio Perez διατηρεί τη θέση του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, η θέση του έχει δεχτεί έντονη κριτική εν μέσω της ανησυχητικής πτώσης στη φόρμα του το 2023.

Παρά το γεγονός ότι η Red Bull κέρδισε 21/22 αγώνες της Formula 1 που διεξήχθησαν φέτος, ο Perez κέρδισε μόνο δύο–και τους δύο, στους πρώτους τέσσερις αγώνες– και έμεινε 290 βαθμούς πίσω από τον Verstappen. Η πίεση έχει αυξηθεί στον Perez με την επιστροφή του Daniel Ricciardo, ο οποίος σηματοδότησε την επιστροφή του στη F1 με την αδελφή ομάδα της Red Bull – AlphaTauri – νωρίτερα φέτος. Ο Horner επιβεβαίωσε ότι και οι δύο οδηγοί είναι στο κάδρο για την κενή θέση της Red Bull το 2025, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι η ομάδα διατηρεί επιλογές εκτός του ενδοοικογενειακού της περιβάλλον. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

«Ως ομάδα θες να δημιουργήσεις το πιο ανταγωνιστικό δίδυμο που μπορείς. Θες τη σωστή δυναμική σε μια ομάδα και ο Max με τον Checo είναι ένα επιτυχημένο ζευγάρι. Ο Checo στα τρία του χρόνια μαζί μας τερμάτισε τέταρτος, τρίτος και δεύτερος. Είναι σε καλή τροχιά. Ο Daniel είναι πολύ γνωστός σε εμάς. Είναι υπέροχο να τον έχουμε πίσω στην οικογένεια της Red Bull. Όλα είναι ανοιχτά για το 2025 και μετά, οπότε το να έχουμε επιλογές εσωτερικά και εξωτερικά δεν είναι κακό».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 


Ένα τέτοιο όνομα που συνδέθηκε επίμονα είναι ο Lando Norris, με τον Βρετανό να παραδέχεται μάλιστα ότι έγιναν συζητήσεις πριν επεκταθεί το συμβόλαιό του με τη McLaren μέχρι το τέλος του 2025. Ωστόσο, η αναβίωση της McLaren σε τακτικούς διεκδικητές του βάθρου κατά την περασμένη σεζόν ενίσχυσε την πεποίθηση του Norris ότι η ομάδα με έδρα το Woking επέστρεψε στον «σωστό δρόμο». Ο Horner επανέλαβε ότι η σταθερότητα στους κανονισμούς θα οδηγήσει στη σύγκλιση του grid, πράγμα που σημαίνει ότι η Red Bull δεν θα έχει την ίδια κυριαρχία όπως το 2023, την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Η RB19 ήταν το πιο επιτυχημένο μονοθέσιο στην ιστορία του αθλήματος, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι ένα αρκετά ελκυστικό μονοθέσιο. Νομίζω ότι έχουμε σπουδαίους οδηγούς – αυτό που θα συμβεί με τους σταθερούς κανονισμούς, είναι ότι θα μικρύνουν οι διαφορές. Έχουμε μερικές σπουδαίες ομάδες με τις οποίες ανταγωνιζόμαστε. Με σταθερούς κανονισμούς, το 2024 δεν πρόκειται να είναι όπως το 2023. Περιμένουμε πολύ περισσότερο ανταγωνισμό από τη McLaren, τη Mercedes και τη Ferrari και όλους τους οδηγούς που αγωνίζονται για αυτές».

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles