spot_img

«»Teammate Wars». Haas: Νικητής, κανείς

Τι συνέβη ανάμεσα στους Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen στο Teammate Wars της Haas για την αγωνιστική σεζόν του 2023; Ακολουθεί η απάντηση.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 για το 2023 ολοκληρώθηκε και πλέον ήρθε η ώρα για συμπεράσματα, απολογισμούς και… ταμείο! Αυτό αφορά και στις εσωτερικές μονομαχίες, γιατί ως γνωστόν, σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, πρώτος σου αντίπαλος είναι ο teammate σου.

Θα πραγματοποιήσουμε λοιπόν πλήρη αντιπαραβολή των πεπραγμένων των οδηγών σε κάθε μία από τις δέκα ομάδες της Formula 1. Το πρώτο Teammate Wars ξεκινά με την ουραγό Haas F1.

H Αμερικανική ομάδα είχε φέτος διαφορετικό οδηγικό δίδυμο, αφού αντί του Mick Schumacher, στο πλευρό του Kevin Magnussen βρέθηκε ο Nico Hulkenberg. Κι ο Γερμανός που είχε να κάνει πλήρη σεζόν στην κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2019, εντυπωσίασε.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι έγινε σε αυτόν τον… εμφύλιο για την ομάδα που τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.. Μετά από 22 Grand Prix, το επί μέρους σκορ στους αγώνες ήταν 13-9 υπέρ του Χούλκενμπεργκ, που επικράτησε και στις κατατακτήριες και μάλιστα με καλύτερο σκορ: 15-7.

Είχε το υψηλότερο πλασάρισμα σε αγώνα με την έβδομη θέση στο Grand Prix Αυστραλία που ήταν και η μοναδική του βαθμολόγηση σε κυρίως αγώνα – είχε και την έκτη θέση στον Αγώνα Σπριντ της Αυστρίας. Από την άλλη, ο K-Mag βαθμολογήθηκε τρεις φορές όμως και οι τρεις αφορούσαν δέκατες θέσεις.

Ο «Βίκινγκ» κατάφερε να φτάσει πλασαριστεί πιο ψηλά σε grid και συγκεκριμένα στην 4η θέση αλλά είδε και λιγότερες φορές την καρό σημαία, μιας και είχε 5 εγκαταλείψεις ενώ ο teammate του μόνο 2. Οι Hulkenberg και Magnussen θα αποτελέσουν το οδηγικό δίδυμο της Haas F1 και το 2024.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles