spot_img

Πότε επιστρέφει στη δράση ο Ricciardo

Ο Christian Horner έδωσε νέα ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο του Daniel Ricciardo και πότε πιστεύει πως ο Αυστραλός θα είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Πριν καλά-καλά καταφέρει να εγκλιματιστεί και πάλι σε μονοθέσιο της Formula 1, o Daniel Ricciardo στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Το συμβάν συνέβη στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδίας όταν είχε σύγκρουση με τις μπαριέρες στη στροφή 3 και τη θέση του στην ομάδα πήρε ο νεαρός Liam Lawson.

Ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που έπρεπε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου καθώς έσπασε το μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι. Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ήταν επιτυχημένη και πλέον περιμένουμε να δούμε πότε ο 33χρονος θα αναρρώσει πλήρως.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επέμβασή του, ο Ricciardo ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο ώστε να παραμείνει σε φόρμα και παράλληλα να γυμνάσει το τραυματισμένο του χέρι. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media με τα ράμματα από την επέμβαση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo)

Πόσο ακόμη θα απουσιάσει από την ενεργό δράση ο Αυστραλός; Ο Christian Horner της Red Bull Racing έδωσε νέα δεδομένα στην επιστροφή του Ρικάρντο στην αγωνιστική δράση.

«Ξεκάθαρα δεν πρόκειται να είναι έτοιμος για τον αγώνα στη Σιγκαπούρη. Είναι επίσης τραβηγμένο το να επιστρέψει στην Ιαπωνία. Η ανάρρωση πηγαίνει εξαιρετικά και βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας. Έχουμε δει μοτοσικλετιστές να χειροτερεύουν τον τραυματισμό τους αν επιστρέφουν νωρίς. Θέλω να είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση. Πιστεύω πως θέλει να βρίσκεται στο μονοθέσιο στη Σουζούκα, αλλά θα εξετάζουμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Θα δούμε πως θα πάει η ανάρρωσή του».

Ο Ricciardo έχει αγωνιστεί σε δύο Grand Prix και έχει ως καλύτερο αποτέλεσμα τη 13η θέση στο Grand Prix Ουγγαρίας. Ο Lawson που τον αντικατέστησε έχει ως καλύτερο αποτέλεσμα την 11η θέση στο Grand Prix Ιταλίας και έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Red Bull Racing με την ταχύτητά του.

Μένει να δούμε αν ο Αυστραλός θα είναι έτοιμος για το Grand Prix Κατάρ το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου.

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream #123 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles