spot_img

Που θα καταλήξει ο Sainz το 2025

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής Silly Season της Formula 1 είναι ο Carlos Sainz και πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με το πού θα είναι ο Ισπανός το 2025.

Η SF-24 είναι το τελευταίο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari που θα βρεθεί στα χέρια του Carlos Sainz. Ο Ισπανός οδηγός θα αποχωρήσει στα τέλη της φετινής σεζόν από την ιταλική ομάδα, προκειμένου να κάνει… χώρο για τον Lewis Hamilton.

Το πού θα βρεθεί ο Sainz το 2025 παραμένει άγνωστο, όμως αρκετές ομάδες της Formula 1 θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο 29χρονος Ισπανός είναι ο μοναδικός που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία της Red Bull Racing το 2023, με τη νίκη του στη Σιγκαπούρη.

Για το μέλλον του Sainz μίλησε ο πρώην οδηγός της F1 και νυν σχολιαστής στην τηλεόραση, Anthony Davidson.

«Ο Carlos είναι επαγγελματίας, σταθερός και οδηγεί με σοφία. Κάτι που απέδειξε με την εμφάνιση και την νίκη του στη Σιγκαπούρη. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί φίλαθλοι στεναχωρήθηκαν από τον απόφαση της Ferrari να μην ανανεώσει τη συνεργασία τους, όμως όταν σου χτυπάει την πόρτα ο Lewis Hamilton είναι δύσκολο να μην ανοίξεις».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που συνδέουν τον Sainz με την Audi (σ.σ. θα εισέλθει στην F1 το 2026 σε συνεργασία με τη Sauber), ο Davidson απάντησε.

«Υποθέτω ότι αυτό θα συμβεί. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να καταλήξει ένας έμπειρος και επαγγελματίας οδηγός, να βοηθήσει μία νέα ομάδα στα πρώτα της βήματα».

Η εξαιρετική σχέση του πατέρα του Ισπανού, Carlos Sr. με την Audi – νίκησε με την γερμανική εταιρεία φέτος στο Ράλλυ Ντακάρ – είναι ένας παράγοντας που για πολλούς θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του deal.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles