spot_img

Στη Red Bull είχαν προβλέψει την αντιγραφή από άλλες ομάδες

Στις τάξεις της Red Bull Racing και συγκεκριμένα ο Adrian Newey, είχαν προβλέψει πως αρκετά μονοθέσια του grid θα πάρουν δικές τους ιδέες.

Το μονοθέσιο που εντυπωσίασε στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν ήταν η Red Bull RB20. Ο λόγος δεν ήταν μόνο για τα σημάδια ταχύτητας που έδειξε στην πίστα του Σακχίρ αλλά για την εμφάνισή της.

Σχεδιαστικά, το μονοθέσιο εμφανίζει ορισμένες καινοτομίες τόσο στην εισαγωγή αέρα κάτω από τα sidepods, όσο και στο κάλυμμα του κινητήρα. Η έμπνευση μπορεί να προήλθε από τη Mercedes W14 του 2023, όμως οι άνθρωποι της Red Bull Racing πήγαν το σχεδιασμό ένα βήμα παραπέρα.

Ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος της Red Bull Racing, Adrian Newey, μίλησε στο AMuS για την προσέγγιση της ομάδας του στο σχεδιασμό της Red Bull RB20.

«Γνωρίζαμε πως άλλες ομάδες θα μας αντιγράψουν. Εάν εξελίσσαμε το περσινό μας μονοθέσιο δεν θα ήταν αρκετό για εμάς».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 


Παρά το γεγονός πως η Scuderia Ferrari σημείωσε το ταχύτερο πέρασμα στο τριήμερο, αρκετοί πιστεύουν ότι η Red Bull Racing έχει προβάδισμα και μάλιστα με διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, μίλησε με νούμερα.

«Η διαφορά μας από τον ανταγωνισμό δεν είναι όσο μεγάλη φαίνεται. Εκτιμάμε πως η πραγματική μας διαφορά είναι στα τρία δέκατα του δευτερολέπτου».

Η Red Bull Racing σημείωσε έναν πολύ ικανοποιητικό αριθμό γύρων και ήταν στο πρώτο μισό της σχετικής λίστας. Όλες οι απαντήσεις για τη δυναμική των ομάδων θα δοθούν στο Grand Prix Μπαχρέιν, το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles