spot_img

Πρεμιέρα με 40 συμμετοχές για το IAME Series Greece 2019

Μετά από πολύμηνη αναμονή, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου για τη σεζόν 2019.

Το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που εκτός από την Ελλάδα «τρέχει» σε άλλες 25 χώρες παγκοσμίως, πατάει στα γερά θεμέλια της επιτυχημένης παρθενικής χρονιάς διεξαγωγής του και στοχεύει στο να χαρίσει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις, ακόμα περισσότερο θέαμα.

Έχοντας ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής, τον έντονο ανταγωνισμό, τις ίσες ευκαιρίες αλλά και τα εντυπωσιακά έπαθλα, αρχίζει την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου σε έναν αγώνα που διοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.».

Πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που αγώνας του IAME Series Greece διεξάγεται στο «Kartodromo».

Συνολικά 40 αγωνιζόμενοι θα παραταχθούν στην πίστα των Αφιδνών στοχεύοντας στην κατάκτηση της καρό σημαίας στην πρώτη μάχη της σεζόν αλλά και να κερδίσουν πλεονέκτημα για τα εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκόσμιους Τελικούς του IAME Series που διεξάγονται το Φθινόπωρο στην πίστα karting Le Mans.

Η πολυπληθέστερη κατηγορία είναι και φέτος η X30 MINI (8-12 ετών) στην οποία η καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα της κεντρικής διαχείρισης κινητήρων, αποδείχθηκε πέρυσι ένα άκρως επιτυχημένο πείραμα. Συνολικά 13 αθλητές συμμετέχουν σε αυτή, με τους οκτώ εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 11 αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) συμμετέχουν άλλοι 12 οδηγοί, οι τρεις εκ των οποίων στην κλάση MASTER (που είναι αφιερωμένη σε αθλητές άνω των 30 ετών).

Τέλος στην κλάση X30 SUPER των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στο grid θα παραταχθούν τέσσερις οδηγοί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles