spot_img

Πρώτες δοκιμές με ζάντες 18 ιντσών για την F1 (video)

H Renault με τον Sergei Sirotkin βρέθηκαν στο Paul Ricard για τις πρώτες δοκιμές για την F1 με ελαστικά και ζάντες που θα δούμε στο σπορ στη νέα εποχή του το 2021.

Η Pirelli θέλει να είναι έτοιμη για τις αλλαγές που έρχονται και δεν επιθυμεί να βρεθεί προ εκπλήξεως με τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν, με τους νέους κανονισμούς να αλλάζουν την εικόνα της Formula 1 για πάντα. Έτσι, με ένα τροποποιημένο μονοθέσιο της Renault F1 στη πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία, έβαλε τα ελαστικά με τις ζάντες 18 ιντσών τα οποία κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τα τωρινά.

Αλλαγές θα υπάρξουν στη φιλοσοφία της ανάρτησης και στα φρένα, με τη συμπεριφορά των μονοθεσίων να αλλάζει σημαντικά, κάτι που αναμένεται να φέρει δυσκολίες στη προσαρμογή των οδηγών με τα νέα μονοθέσια. Επιπλέον από τη μεριά της η Pirelli, περιμένει τους τελικούς κανονισμούς και τη κατεύθυνση που θέλουν ομάδες και FiA στη δομή, τη φθορά και τη συμπεριφορά των ελαστικών, τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του σήμερα.

Από το 2020, η Pirelli θέλωντας να κάνει ακόμα ένα βήμα προετοιμασίας, θα παρουσιάσει τα ελαστικά 18 ιντσών στην Formula 2, όπου θα τα χρησιμοποιήσει ως δοκιμές για συλλογή δεδομένων για το 2021 και την F1.

Εσάς πως σας φαίνονται τα ελαστικά 18 ιντσών;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles