spot_img

Ralf Schumacher εναντίων της Ferrari: «Είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Red Bull»

Για μία ακόμη φορά ο Ralf Schumacher δεν έκρυψε τα λόγια του και «έριξε βέλη» γεμάτα δηλητήριο κατά της Scuderia Ferrari μετά το καταστροφικό GP Γαλλίας.

Το Grand Prix Γαλλίας εξελίχθηκε με το χειρότερο τρόπο για τη Scuderia Ferrari. Από την pole position το Σάββατο χάρη στον Σαρλ Λεκλέρ, στην μόλις 5η θέση του Κάρλος Σάινθ στο Grand Prix. Ο αγώνας στο Πολ Ρικάρ ήταν ακόμη μία απογοήτευση για την ιταλική ομάδα, μιας και ο Σαρλ Λεκλέρ «πέταξε στα σκουπίδια» πιθανότατα μία νίκη.

Η κριτική στο πρόσωπο του Μονεγάσκου αλλά και της Ferrari είναι έντονη και αυξάνεται συνεχώς λόγω των συνεχόμενων αποτυχιών. Ένας πρώην οδηγός που «ζει» για να επικρίνει τη Scuderia είναι ο Ralf Schumacher, ο οποίος ανέφερε πως το ιταλικό εργοστάσιο δουλεύει για τη… Red Bull.

«Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Red Bull φέτος είναι η Ferrari».

Μετά την επαφή του στον τοίχο, ο Λεκλέρ ανέφερε τη λέξη «γκάζι» και ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μία θεωρία συνομωσίας για την πραγματική αιτία εγκατάλειψής του.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

Ο αναπληρωματικός οδηγός της Aston Martin, Nico Hulkenberg μίλησε για τις υποψίες του στο Servus TV για τις υποψίες του πως κάτι κρύβεται πίσω από την έξοδο του Μονεγάσκου.

«Ήταν λίγο παράξενο. Μάλλον θέλει να προστατέψει τη Ferrari».

Από τη μεριά του, ο Nico Rosberg δήλωσε στο Sky Sports πως δεν έπρεπε ο Λεκλέρ να πάρει άμεσα την ευθύνη.

«Ήταν πολύ ασυνήθιστος ο τρόπος με τον οποίο βγήκε εκτός, με τον τρόπο που έγινε γιατί δεν πίεζε καν στο όριο εκεί, έκανε εξοικονόμηση ελαστικών. Νομίζω πως βιάστηκε να πάρει την ευθύνη για το τι έγινε. Πρέπει να ελέγξουν το τι έγινε γιατί δεν πιστεύω πως ήταν οδηγικό λάθος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε το GP Ιταλίας για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles