spot_img

Rally Γερμανίας: Πανάξια και τρομερή νίκη για τον Tanak

Ο Ott Tanak ήταν ο μεγάλος νικητής στο Rally Γερμανίας, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη της σεζόν και της καριέρας του.

Ο Εσθονός οδηγός της M-Sport έκανε ένα φανταστικό rally, καθώς ήταν γρήγορος από τις πρώτες ΕΔ. Ο Tanak πήρε την πρωτοπορία και δίνοντας σκληρές μάχες κρατήθηκε μέχρι το τέλος εκεί παίρνοντας μια τρομερή νίκη και μείωσε τη διαφορά στη βαθμολογία.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Andreas Mikkelsen με την Citroen. O Νορβηγός, έκανε το καλύτερο rally για λογαριασμό της γαλλικής εταιρίας και έδειξε πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Μάλιστα, κατάφερε να κρατήσει πίσω τον Sebastien Ogier, o οποίος αρκέστηκε στην τελευταία θέση του βάθρου, παίρνοντας και δύο επιπλέον βαθμούς από την Power Stage.

Αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ζωτικής σημασίας για τον Γάλλο, ο οποίος αύξησε κατά 17 βαθμούς τη διαφορά του από τον Thierry Neuville, με τον Βέλγο να μην παίρνει βαθμό.

O Juho Hanninen έκανε το καλύτερο που μπορούσε για λογαριασμό της Toyota και πήρε μια πολύ καλή 4η θέση στη συνολική κατάταξη, ενώ ένα δεύτερο Citroen C3 του Craig Breen έκλεισε την πρώτη 5άδα. Ακολούθησε ο Elfyn Evans, με τον Jari-Matti Latvala να παίρνει μια φτωχή 7η θέση και να μένει ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία.

Στην Power Stage, τον ταχύτερο χρόνο έκανε ο Dani Sordo για την Hyundai, παίρνοντας τους 5 βαθμούς. Ο Esapekka Lappi ήταν στη 2η θέση με το Toyota Yaris, με την πρώτη 3άδα της ΕΔ να κλείνει ο Jari-Matti Latvala. Την 5άδα έκλεισαν οι Sebastien Ogier και Craig Breen.

Αποτελέσματα Power Stage και Γενικής κατάταξης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles