spot_img

Red Bull: Η εξέλιξη του 2022 δεν έχει επηρεαστεί

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, πιστεύει πως ο ρυθμός εξέλιξης της RB16B δεν θα αλλάξει τον σχεδιασμό του 2022.

Η Red Bull έχει μπει πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο με την RB16B. Για πρώτη φορά στην υβριδική εποχή, η ομάδα του Milton Keynes έχει το ταχύτερο μονοθέσιο, με τα αποτελέσματα να μαρτυρούν ακριβώς αυτό.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 11 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Στο 2021, η ομάδα έχει παρουσιάσει ένα εκτενές πρόγραμμα εξέλιξης του μονοθεσίου της, το οποίο συνεχίστηκε και στην Αυστρία. Η νέα πίσω αεροτομή και τα νέα bardgeboards έδωσαν επιπλέον ώθηση στον Max Verstappen, ο οποίος έφτασε στην 5η του νίκη στο 2021. Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, πιστεύει πως το πρόγραμμα εξέλιξης αποτελεί μια διαδικασία όπως τις προηγούμενες σεζόν, παρά τις μεγάλες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς.

Η φετινή σεζόν δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Προσεγγίζουμε τη σεζόν βδομάδα με τη βδομάδα, αγώνα με τον αγώνα και η ομάδα μας κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχουμε βρει την κατάλληλη ισορροπία για το 2021 και το 2022. Πολλά αναφέρονται γι’αυτό, όμως είχαμε και στο παρελθόν μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς. Τα παιδιά στο εργοστάσιο δουλεύουν πολύ σκληρά και πολύ αποδοτικά.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Μπορεί το Red Bull Ring να είναι μια διαδρομή όπου βόλεψε στο έπακρο το μονοθέσιο και τον κινητήρα, όμως ο Horner πιστεύει πως οι επόμενες μάχες, αρχής γενομένης από το GP Μεγάλης Βρετανίας την επόμενη εβδομάδα θα είναι δυσκολότερες.

Οδεύουμε σε μια πίστα όπου αποτελεί ένα φρούριο της Mercedes τα τελευταία 7 χρόνια. Θα έχουμε και μια διαφορετική κατάσταση με το Sprint Qualifying. Θα είναι πολύ διαφορετικός αγώνας. Η Mercedes είναι πάντα πολύ δυνατή στο Silverstone και ο Lewis Hamilton θα έχει την υποστήριξη των συμπατριωτών του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε εάν θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό κι εκεί. Μακάρι να είχαμε περισσότερους στην Αυστρία. Έχουμε βρει στους τελευταίους αγώνες ένα πολύ καλό παράθυρο λειτουργίας στο μονοθέσιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Mercedes αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση, φέρνοντας την -τελευταία κατά την ίδια- μεγάλη αναβάθμιση στην W12 στο Silverstone.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles