spot_img

Red Bull: Το καλοκαίρι θα συζητηθεί η ανανέωση του Perez

Η Red Bull μέσω του Helmut Marko δήλωσε ότι οι πρώτες συζητήσεις για ανανέωση στο συμβόλαιο του Sergio Perez δεν θα δρομολογηθούν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μεξικανός, ο οποίος κλείνει αισίως το άτυπο παράθυρο προσαρμογής του στην νέα του ομάδα (4-5 αγώνες), μπορεί να μην έχει βρεθεί στο βάθρο προς στιγμής για την φετινή σεζόν. Έχοντας έως τώρα λιγότερους από τους μισούς πόντους σε σχέση με τον teammate του, θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είχε το τέλειο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Ιουνίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Παρόλα αυτά, με την καταπληκτική απόδοση του στον τελευταίο αγώνα, κατάφερε να κερδίσει πέντε ολόκληρες θέσεις τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Έτσι έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μονακό. 

Η ομάδα της Red Bull την τελευταία τετραετία έχει δοκιμάσει τέσσερις διαφορετικούς οδηγούς στο πλάι του Max Verstappen, με τον “Checo” να είναι ο μόνος που δεν προερχόταν από τις ακαδημίες της εν λόγω ομάδας.

Ο σύμβουλος της Αυστριακής ομάδας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας παράτασης της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας και του δεύτερού της οδηγού, το οποίο θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από την απόδοσή του στους επερχόμενους αγώνες μέχρι και το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε την ανανέωση συνεργασίας μας το νωρίτερο το καλοκαίρι. Δεν πιστεύω πως ένας οδηγός θα διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα πριν προσπαθήσει να ανανεώσει μαζί μας. Έχουμε επικεντρωθεί στο Πρωτάθλημα και δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα για το ποιος θα είναι μαζί με τον Verstappen του χρόνου. Σίγουρα θα είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός οδηγός, αλλά έχουμε πολύ καιρό έως τότε.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται κάποια εσωτερική μετακίνηση από την Alpha Tauri προς την μεγάλη ομάδα, καθώς και ένα νέο συμβόλαιο με οδηγό ο οποίος δεν προερχόταν από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αν δούμε τα θετικά, η απόδοσή του στον αγώνα είναι πολύ καλή. Είναι πολύ καλή, μερικές φορές στα επίπεδα του Max. Το απέδειξε στο Μονακό πριν μπει για αλλαγή ελαστικών. Για τρεις, τέσσερις γύρους με πολύ φθαρμένα ελαστικά έκανε τους ταχύτερους γύρους. Ο τομέας που υστερεί ακόμα είναι οι κατατακτήριες και πρέπει να δούμε βελτίωση εκεί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles