spot_img

Sainz: «Δύσκολο να επαναλάβουμε όσα καταφέραμε στο Μονακό»

Ο Carlos Sainz τόνισε πως παρά την pole και το βάθρο της Ferrari στο Μονακό, θα είναι δύσκολο να το επαναλάβουν στην συνέχεια της σεζόν.

Η Ferrari πραγματοποίησε στο GP Μονακό μια από τις πιο ικανοποιητικές αγωνιστικές εμφανίσεις της, τόσο στη σεζόν όσο και τα τελευταία δυο έτη. Παρά το λάθος του Μονεγάσκου οδηγού κατά τις κατατακτήριες, το οποίο του κόστισε τον αγώνα, το αγωνιστικό πακέτο του ιταλικού εργοστασίου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Ιουνίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Ισπανός οδηγός προσαρμόστηκε στο νέο μονοθέσιο και στο νέο περιβάλλον της ομάδας καλύτερα από κάθε άλλον στο grid. Η απόδοσή του βελτιώνεται όλο και περισσότερο, προσφέρει συστηματικά βαθμούς και πέτυχε το πρώτο του βάθρο μόλις στον πέμπτο του αγώνα με την Ferrari.

Ο Sainz στάθηκε στις αρετές της SF21 που συνάδουν με τα χαρακτηριστικά των στενών δρόμων του Μονακό.

Αν δούμε τα χαρακτηριστικά της πίστας στο Μονακό, είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι στον επόμενο γύρο δεν θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε ξανά για την pole ή για βάθρο. Mercedes και Red Bull συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι και δεν θα είναι το ίδιο εύκολο για εμάς. Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο θα είναι αρκετά σημαντικό, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα μας δοθεί ξανά τέτοια ευκαιρία. Φυσικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο που εμφανίζουμε.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μονακό.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, τόνισε πως η Ferrari βαδίζει πλέον προς την σωστή κατεύθυνση.

Σε μια πίστα με αργές στροφές μπορεί να έχουμε πάλι κάποιο πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο και δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτές. Για τον λόγο αυτόν έχουμε δώσει προσοχή στον επόμενο αγώνα στο Baku και σε όποια πίστα θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Το μονοθέσιο έχει περιθώρια να βελτιωθεί και σταδιακά θα υπάρξουν περαιτέρω αναβαθμίσεις. Ακόμα και όταν έχουμε τεχνικές αποτυχίες, όπως αυτό το τριήμερο, πάντα μαθαίνουμε κάτι περισσότερο.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με το preview του GP Αζερμπαϊτζάν.

Με ποιον τρόπο θα καταφέρει η Ferrari να εξαλείψει κάποιες από τις αδυναμίες της και να συνεχίσει συστηματικά στο υπόλοιπο της σεζόν;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον μεγάλο τελικό του Ελληνικού Πρωταθλήματος F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles