spot_img

Renault Twingo πιο πλούσιο από ποτέ

Η Ranault αποφάσισε πως πρέπει το σύγχρονο “μικρό” της αυτοκίνητο να αποκτήσει πιο εντυπωσιακές εκδόσεις και λάνσαρε την Iconic και την GT, αλλά και ειδικό χρωματισμό.

Αυτοκίνητο πόλης με τα όλα του είναι πλέον το Renault Twingo, καθώς τα νέα πακέτα εξοπλισμού, άνεσης, πολυτέλειας και απόδοσης, το κάνουν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η νέα και ειδική απόχρωση Mint Green υπάρχει αποκλειστικά στην έκδοση Iconic, ενώ δεν λείπουν φυσικά και οι υπόλοιπες, όπως η Crystal White και η Diamond Black. 

Ο βασικός εξοπλισμός του Twingo έχει τα πάντα και δεν υπερβάλλουμε καθόλου. Περιλαμβάνει πτυσσόμενη υφασμάτινη ηλιοροφή, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους θερμαινόμενους καθρέφτες και φανταχτερά πλαστικά σκετς. Και αν δεν σου φτάνουν αυτά, να ξέρεις πως στην έκδοση Iconic έχουμε επίσης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και διαθέτει φώτα ομίχλης, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες.

Στο εσωτερικό το πρώτο πράγμα που θα δει κάποιος δεν είναι άλλο από το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, ενώ τα πίσω παράθυρα δεν ανοίγουν, καθώς είναι ένα συνήθειο που έχουν τα μικρά παιδιά. Επίσης, δεν γίνεται να αφήσουμε εκτός το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, τη συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ αν δεν έχεις ενθουσιαστεί ακόμα, που να διαβάσεις πως το cruise control και ο περιορισμός ταχύτητας αποτελούν μέρος του εξοπλισμού επίσης.

Στην καρδιά του Twingo βλέπουμε τον 0.9 λίτρων 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 9ο ίππους. Αν όμως δεν σου φτάνει αυτό, μπορείς να επιλέξεις την έκδοση GT, με 110 άλογα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles