spot_img

Ο Petrucci μιλά για το μυστικό του Dovizioso

Ο Danilo Petrucci γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να οδηγείς μια Ducati και τώρα μας μιλάει για την οδηγική ικανότητα του Dovizioso.

O Ιταλός αναβάτης της Pramac Ducati, κάνει μια πολύ καλή σεζόν με βάθρα και καλές εμφανίσεις στις κατατακτήριες. Μπορεί στους τελευταίους αγώνες όμως να μην κάνει ανάλογες εμφανίσεις, όμως σίγουρα αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς.

Ο ίδιος πιστεύει πως πρέπει να δίνει μάχη με τον Jorge Lorenzo στον αγώνα και εξηγεί τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα.

Νομίζω όμως ότι μπορώ να είμαι μπροστά από τον Jorge. Δεν είναι ο βασικός μου στόχος, αλλά θα ήταν ωραίο. Στην Αυστρία έπρεπε να δουλέψω με ένα μόνο φέρινγκ. Δεν είχα ταχύτητα και ήρθε και το τεχνικό πρόβλημα στον αγώνα. Στο FP3 του Silverstone έβρεξε και δεν μπήκα στο Q2 απευθείας. Στις κατατακτήριες έπεσα, έπρεπε να ανακάμψω από την 10η θέση και ο αγώνας έληξε όπως είδατε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Andrea Dovizioso, και πέραν τα καλά του λόγια, μαρτύρησε το μυστικό του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Με εξέπληξε, όχι η ταχύτητά του, αλλά η σταθερότητά του. Είναι πιο δυνατός τώρα. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, όμως έχω δει δεδομένα από τις τηλεμετρίες του και είναι πολύ μαλακός με το γκάζι. πολλές φορές έχω πράγματα που μετά πάνε σ’ αυτόν. Έχουμε ίδιο στυλ και χρειαζόμαστε τα ίδια. Πολλές φορές κοιτάω την τηλεμετρία του και νομίζω ότι κι εκείνος κάνει το ίδιο. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εκμεταλλευτώ. Ελπίζω πως ναι.

Ο Petrux τέλος, αναφέρθηκε στην προσφορά της Aprilia για την επόμενη σεζόν, εξήγησε τον λόγο που απέρριψε την πρόταση της, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας μερικές κουβέντες για τον νέο του teammate από το 2018.

Η προσφορά της Aprilia ήταν καλή και τους ευχαριστώ, όμως ένοιωθα άσχημα για την Ducati. Ήθελα να μείνω μαζί τους και θα έχω ακόμα ένα χρόνο για να δείξω αν είμαι έτοιμος για την εργοστασιακή ομάδα. Ο Miller είναι γρήγορος και νέος. Έχει οδηγήσει για τρία χρόνια την Honda και δεν ξέρω πως θα είναι με την Ducati. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles