spot_img

Ricciardo: «Είμαστε πιο γρήγοροι από τη Ferrari»

Ο Daniel Ricciardo υποστήριξε ότι η Renault υπερτερεί σε ρυθμό από την Ferrari, παρά τα μέτρια αποτελέσματά της στους τελευταίους αγώνες.

Μετά το πέρας του Ουγγρικού Grand Prix, η γαλλική ομάδα σημείωσε χάρις στον Αυστραλό άλλον έναν τερματισμό στη βαθμολογούμενη δεκάδα και την 8η θέση, μετά την ίδια κατάταξη για εκείνον στο Grand Prix Στυρίας. Ο Ricciardo δήλωσε πως η ομάδα του βρίσκεται σε αξιοπρεπή θέση δεδομένων των αναλογιών, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί ότι μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα, με τη Renault να υπερτερεί της Scuderia Ferrari σε καθαρό ρυθμό αγώνα σύμφωνα με τον ίδιο.

Έχουμε τερματίσει όγδοοι σε κάθε αγώνα. Προφανώς και δεν είναι άσχημα, αλλά πραγματικά νομίζω πως ήμασταν λίγο ταχύτεροι για μια τέτοια θέση σε όλους τους τρεις αγώνες, έστω στους δύο τελευταίους. Θεωρώ πως δεν απέχουμε πολύ από τους τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα/εξάδα. Πιστεύω ότι, αυτή τη στιγμή, είμαστε λίγο πιο γρήγοροι από τη Ferrari. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται, ο ρυθμός αγώνα δεν είναι κακός. Οπότε περιμένουμε να φανεί. Σίγουρα είναι καλό που πήραμε τους βαθμούς, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Φάνηκε να έχουμε λίγο καλύτερο ρυθμό από τη McLaren σήμερα. Δεν είμαι σίγουρος τι πήγε στραβά στον αγώνα τους, αλλά ήμασταν πολύ κοντά και στη Racing Point, επομένως μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι.

Ο Ricciardo φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις νέες αναβαθμίσεις της R.S.20 ενόψει του διπλού αγώνα στην πίστα του Sliverstone.

Οι αναβαθμίσεις είναι πάντα χρήσιμες, ειδικά σε πίστες όπως αυτή του Silverstone, με αργές στροφές αλλά και με κάποια πολύ γρήγορα κομμάτια. Το μονοθέσιο δοκιμάζεται σημαντικά εκεί, ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα που παίζει κρίσιμο ρόλο στις γρήγορες στροφές. Όλοι δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι ώστε να κρατηθεί το επίπεδο κάθετη δύναμης σε ιδανικά επίπεδα. Το Silverstone θα είναι ένα καλό τεστ, ας ελπίσουμε ότι οι αναβαθμίσεις θα μας βοηθήσουν.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τριών αγώνων του πρωταθλήματος, ο Daniel Ricciardo βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον Sebastian Vettel. Η Renault από τη μεριά της είναι σχετικά κοντά στη Ferrari, με τις δύο εργοστασιακές ομάδες να χωρίζουν μόλις 15 βαθμοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναμένουμε να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις του Αυστραλού, με το Βρετανικό Grand Prix να ανοίγει τις πύλες του για τη Formula 1 την ερχόμενη εβδομάδα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles