spot_img

Ricciardo για Verstappen: «Ήταν το λιγότερο ερασιτεχνικό»

Ο Daniel Ricciardo ήταν πολύ θυμωμένος μετά το τέλος του Ουγγρικού GP, καθώς ο teammate του τον έβγαλε εκτός αγώνα.

Ο Αυστραλός έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση από την 6η θέση και στη στροφή 2 πήγε από την εξωτερική να περάσει τον Max Verstappen. Όμως, ο Ολλανδός έχασε τα φρένα και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα ο Ricciardo να εγκαταλείψει.

Ο Verstappen δέχθηκε 10 δευτερόλεπτα ποινής στο pit-stop και 2 βαθμούς ποινής στο δίπλωμα, όμως ο teammate του δεν κρύφτηκε και εξέφρασε με καυστικό τρόπο τον θυμό του.

Ήταν το λιγότερο ερασιτεχνικό. Δεν ήταν το ότι προσπάθησε να περάσει, δεν υπήρχε χώρος να το κάνει. Ο Valtteri ήταν ακριβώς μπροστά και εγώ από την εξωτερική, οπότε δεν υπήρχε χώρος. Δεν νομίζω να του αρέσει όταν ο teammate του είναι μπροστά. Έχεις ολόκληρο τον αγώνα να διορθώσεις το λάθος σου, αλλά το προσπέρασμα δεν ήταν δυνατό. Δεν ήταν καν προσπέρασμα. Ήταν ένα άσχημο λάθος. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’αυτό. Προσπάθησε από την εξωτερική στη στροφή 1 και μετά εκεί που ήταν μια καλή εκκίνηση, ξαφνικά ήταν κακή. Με βλέπει να περνάω μπροστά και σκέφτεται “πρέπει να διορθώσω αυτό και μετά χτυπάμε”.

O Verstappen μετά τον αγώνα δεν ήταν χαρούμενος με το συμβάν και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Θα απολογηθώ στον Daniel και στην ομάδα, διότι θα είχαμε σκοράρει πολλούς βαθμούς. Θα μιλήσω ιδιαιτέρως με τον Daniel και θα τα βρούμε. Προσπάθησα να τον αποφύγω, αλλά δεν ήταν δυνατό. Δεν είναι ποτέ η πρόθεσή μου να χτυπήσω με κανέναν και ειδικά με τον teammate μου με τον οποίο έχω και πολύ καλή σχέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles