spot_img

Ricciardo: «Η καλύτερη ευκαιρία να πετύχω τους στόχους μου»

Ο Daniel Ricciardo, σε πρόσφατη συνέντευξη, δήλωσε πως η νέα συνεργασία του με την ομάδα της McLaren είναι το κλειδί για να πετύχει τους στόχους του στην F1.

Η ομάδα του Zak Brown υποδέχεται την αγωνιστική σεζόν του 2021 άκρως ανανεωμένη και με βλέψεις να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Με νέα κινητήρια μονάδα Mercedes και σημαντικές αναβαθμίσεις ελπίζουν να παρουσιάσουν ένα πιο αξιόπιστο και ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Επιπλέον, με το διετές συμβόλαιο του Αυστραλού οδηγού ευελπιστούν να αξιοποιήσουν την πολύτιμη εμπειρία του οδηγώντας με μεγάλες ομάδες του grid.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μια παρόμοια αισιοδοξία έδειξε και ο Ricciardo στις δηλώσεις του, όπου αναμένει οι επόμενες χρονιές να είναι από τις πιο αποδοτικές της καριέρας του, ολοκληρώνοντας τους στόχους του.

Ο στόχος μου δεν ήταν απλά να μπω στην F1, αλλά να αναδειχθώ Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Με τον τρόπο διαχείρισης της McLaren πιστεύω θα είναι η καλύτερη ευκαιρία για εμένα να πετύχω τον στόχο αυτό. Πραγματικά νιώθω πως είμαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και η ομάδα μπορεί να μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την F1.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ricciardo, μετά τον ερχομό του James Key ως τεχνικός διευθυντής της McLaren, η τράπουλα χρειαζόταν ένα καλό ανακάτεμα. Ήταν αναγκαίο το δυναμικό της ομάδας να ανανεωθεί, κάτι στο οποίο θα παίξει και ο ίδιος σημαντικό ρόλο.

Ήδη από το τέλος της σεζόν για το 2019, ήταν εμφανές πόσο πιο ανταγωνιστική γινόταν η ομάδα και βαδίζουν προς τον σωστό δρόμο. Ένιωσα αμέσως πως το κλίμα είχε ξεκινήσει να αλλάζει και να εκπέμπουν μια διαφορετική ενέργεια. Τις τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι στο εργοστάσιο και μιλάω με τους μηχανικούς, διακρίνω μια αύρα ομάδας που είναι πεινασμένη για επιτυχίες και γνωρίζουν πως πρέπει να εργαστούν σκληρά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το πιο λαμπερό χαμόγελο στην F1 έχει αποδείξει αρκετές φορές την αξία του εντός πίστας. Είτε οδηγώντας ένα από τα πιο γρήγορα μονοθέσια του grid, είτε βοηθώντας ομάδες του midfield να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Δείτε τον Pre-Season αγώνα του automotonews.gr για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles