spot_img

Rossi: «99% στην Petronas, δεν υπέγραψα ακόμα»

Ο Valentino Rossi αποκάλυψε πως την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται στην ιδιωτική ομάδα της Yamaha, αλλά την υπογραφή του δεν την έβαλε ακόμα.

Το MotoGP είναι μια ανάσα από την έναρξη της σεζόν και η μετεγγραφική περίοδος δίνει και παίρνει, με τα ερωτηματικά να λιγοστεύουν. Το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα αυτή είναι ο Vale, ο οποίος εδώ και καιρό φημολογούνταν πως θα μετακομίσει στην SRT Petronas Yamaha, με το φλερτ των δύο πλευρών να είναι πλέον πραγματικότητα.

Οι υπογραφές δεν είναι μακριά και τώρα, ο ίδιος ο Rossi επιβεβαίωσε πως εκτός απροόπτου θα βρεθεί εκτός εργοστασιακής ομάδας το 2021. Όμως, αρνήθηκε πως έχει ήδη βάλει την υπογραφή του.

Οι φήμες αυτές δεν είναι αληθινές. Όμως είμαστε πολύ κοντά. Θέλω να συνεχίσω και το 2021. Υπάρχουν μερικές ακόμα λεπτομέρειες να διευθετηθούν, ειδικά για τα παιδιά που θέλω να έρθουν μαζί μου. Ωστόσο κατά 99% θα αγωνίζομαι με την Petronas το 2021 ακόμα κι αν ακόμα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα.

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιστροφή του στην δράση με το του MotoGP στην Jerez, με τον ίδιο να είναι άκρως ευχαριστημένος.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Για τόσο πολύ να μην είμαι στη μοτοσυκλέτα μου ή να μην έχουμε αγώνες. Στην αρχή ήταν βαρετά. Μετά όμως ήταν όλο και καλύτερα που ήμουν με φίλους, με την οικογένειά μου, με την κοπέλα μου. Ήταν μια περίοδος για να σκεφτώ και για το μέλλον μου και ήξερα ότι αν ήθελα να συνεχίσω έπρεπε να κάνω μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαι προετοιμασμένος για το 2021. Στο τέλος αποφάσισα ότι αυτό ήταν που ήθελα. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το τεστ μετά από μια τόσο μεγάλη περίοδο απραξίας, συνέχισε να λέει ο Valentino. Η αίσθηση του να επιστρέφεις στην πίστα και στη μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική. Ήταν καλή μέρα ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ουσιαστικά είχαμε ένα μαλακό ελαστικό για να κάνουμε επίθεση στο χρονόμετρο. Το έβαλα το πρωί και τελικά είμαι 5ος στα συνδυασμένα. Το απόγευμα δοκιμάσαμε κάποια άλλα ελαστικά, αλλά με τις υψηλές θερμοκρασίες δυσκολευτήκαμε και ο ρυθμός μου δεν ήταν φανταστικός. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά είναι θετικό ότι επιστρέψαμε στη μοτοσυκλέτα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Rossi και η Petronas μπορεί να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, όμως το πρόβλημα δεν αποκλείεται να είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με το 1+1 να είναι μάλλον η δίοδος που θα ακολουθήσουν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles