spot_img

Rossi: «Μεγάλο κρίμα»

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ απογοητευμένος μετά το GP του Le Mans, καθώς δύο δικά του λάθη του στέρησαν τη νίκη.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, μπήκε στον τελευταίο γύρο του αγώνα, όντας πρωτοπόρος, όμως ένα λάθος φρενάρισμα επέτρεψε στον Maverick Vinales να περάσει και πάλι 1ος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες στροφές πριν τη καρό σημαία, ο Rossi έκανε το ολέθριο λάθος στη προσπάθεια για νίκη και είχε πτώση.

Αυτό το αποτέλεσμα του κόστισε πολύτιμους βαθμούς, με τον ίδιο να είναι φανερά απογοητευμένος.

«Μεγάλο κρίμα για την ομάδα μου… ήταν το καλύτερό μας σ/κ φέτος και ήμουν πολύ ανταγωνιστικός στην πίστα, ακόμα και στο βρεγμένο, αλλά ειδικά στον αγώνα. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα φέτος. Ήταν δύσκολα όμως, διότι ο ρυθμός ήταν υψηλός αλλά στο τέλος ένοιωθα άνετα κι έτσι επιτέθηκα. Δυστυχώς όμως, στην 6, έκανα ένα λάθος στον τελευταίο γύρο κι έπεσα λίγο πίσω και ο Maverick μπόρεσε και με πέρασε. Ήξερα ότι θα είχα άλλη μια ευκαιρία, διότι ήμασταν πολύ κοντά και προσπάθησα να μείνω εκεί, διότι στο τελευταίο κομμάτι ήμουν δυνατός. Ειλικρινά όμως, το τι έγινε με την πτώση δεν το καταλαβαίνουμε. Συνήθως προσέχεις το μπροστά, αλλά έχασα το πίσω… όμως έκανα λάθος κι έτσι έχουν τα πράγματα».

Παρά το γεγονός όμως, ότι έπεσε στην 3η θέση στη βαθμολογία, ο Rossi κρατάει το γεγονός πως είχε την ταχύτητα για την νίκη.

«Πολύ κρίμα που επιστρέφω σπίτι με 0 βαθμούς. Πρώρα απ’ όλα λυπάμαι που έχασα μια πιθανή νίκη, αλλά και που έχασα την 1η θέση στη βαθμολογία. Για μένα όμως παραμένει ένα καλό σ/κ διότι ήμουν δυνατός. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα κι ελπίζω να οδηγήσω κι εκεί όπως εδώ».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles