spot_img

Rossi: «Πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό της σεζόν»

Ο Valentino Rossi διανύει μια δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη σεζόν με την Yamaha, με την οποία δεν είναι όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε.

Ο Ιταλός έχει μόλις ένα βάθρο στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP στον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ και έκτοτε έχει ένα σερί μέτριων αποτελεσμάτων, με χειρότερο αυτό της Αργεντινής. Μετά το GP της Jerez, διεξήχθη μια ημέρα δοκιμών, με τον Rossi να ξεκαθαρίζει πως θαύματα δεν γίνονται εύκολα.

Δεν θα μπορούσαν να λυθούν πολλά σε ένα βράδυ. Είχαμε κάτι νέο για το πλαίσιο, αλλά αυτό το τεστ είχε σχεδιαστεί εδώ και καιρό και δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο. Δουλέψαμε καλά, κάναμε πολλούς γύρους και κάποια πράγματα τα βελτιώσαμε. Μου άρεσε πολύ το μαλακό ελαστικό που έφερε η Michelin.

Τώρα ο Rossi περιμένει το νέο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων που θα έρθει στην Βαρκελώνη, ώστε η Yamaha να μπορέσει να παλέψει και πάλι για νίκες.

Ελπίζω να έχουμε σημαντικές αναβαθμίσεις για το τεστ στην Βαρκελώνη, αν και δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω στο δεύτερο μισό της σεζόν να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Η Μ1 δουλεύει καλά με τα ελαστικά της Michelin. Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι να μεταφέρουμε τη δύναμη στο έδαφος. Για την ώρα, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε όταν πηγαίνουμε σε πίστες πιο ευνοϊκές για εμάς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles