spot_img

Russell και Mercedes μαζί για τα επόμενα χρόνια

Ο George Russell υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Mercedes-AMG Petronas και θα συνεχίσει ως teammate του Lewis Hamilton. 

Ημέρα ανακοινώσεων από τη Mercedes-AMG Petronas F1 Team, η οποία θέλησε να στρέψει όλη την προσοχή πάνω της πριν το Grand Prix Ιταλίας. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Lewis Hamilton για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που ετοίμαζε.

Εκτός από τον Hamilton, η Mercedes ανακοινώσε πως και ο George Russell υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Θα έχει ισχύ μέχρι το 2025 όπως και του Χάμιλτον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Μπράκλεϊ. Ο Russell ανέφερε για την επέκταση της συνεργασίας του με τη Mercedes.

«Έχω μεγαλώσει με αυτή την ομάδα από τότε που έγινα μέλος της ακαδημίας της πίσω στο 2017. Είναι το σπίτι μου και νιώθω φανταστικά που θα επεκτείνουμε την ιδιαίτερη σχέση μας μέχρι το 2025. Από τη στιγμή που βρέθηκα στο μονοθέσιο της Mercedes πέρυσι ήθελα επιβραβεύσω την πίστη που είχε σε εμένα ο Toto Wolff και η υπόλοιπη ομάδα. Η πρώτη μου pole position και η πρώτη μου νίκη πέρυσι μου δημιούργησαν ένα αξέχαστο συναίσθημα. Είναι φοβερό το να δουλεύω με όλη την ομάδα στο Μπράκλεϊ και στο Μπρίξουορθ. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τους τελευταίους 18 μήνες και ως ομάδα γινόμαστε πιο δυνατοί. Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόοδο που θα κάνουμε το 2024 και το 2025 και θα επικεντρωθούμε στην επιστροφή στην κορυφή».

Ο Russell έγινε μέλος της Mercedes-AMG το 2022 έπειτα από τρεις σεζόν με την ομάδα της Williams. Με τη γερμανική ομάδα o 25χρονος Βρετανός μετρά μία pole position, ενώ η μοναδική του νίκη ήρθε στο Grand Prix Βραζιλίας του 2022.

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή Slipstream για τον κόσμο της Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles