spot_img

Ο Perez απαντά σε θεωρίες συνωμοσίας περί εύνοιας του Verstappen

O Sergio Perez έδωσε τη δική του εκδοχή για τη διαφορά στη δυναμική του με τον Max Verstappen στη Red Bull Racing.

Μπορεί να έχει στα χέρια του το ταχύτερο μονοθέσιο στο πρωτάθλημα της Formula 1, όμως ο Sergio Perez απογοητεύει συνεχώς με τις επιδόσεις του. Στους τελευταίους 10 αγώνες δεν μπορεί να πλησιάσει σε απόδοση τον Max Verstappen και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πίσω από τον Ολλανδό. Οι εμφανίσεις του έχουν δημιουργήσει θεωρίες συνωμοσίας περί εύνοιας της Red Bull προς τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, κάτι που ο Perez αρνείται.

Ο Μεξικανός ρωτήθηκε αν η Red Bull Racing επιλέγει να ακολουθεί μια πορεία στην εξέλιξη του μονοθεσίου που ευνοεί μόνο έναν οδηγό απάντησε.

«Κάθε οδηγός έχει διαφορετικές απαιτήσεις από ένα μονοθέσιο και ποιο είναι το φάσμα στο οποίο είναι άνετος. Έτσι έχουν τα πράγματα και αυτό ισχύει για όλο το grid. Στην τελική, η ομάδα προσπαθεί να εξελίξει το μονοθέσιο και να το κάνει όσο γρήγορο είναι δυνατό και μερικές φορές η εξέλιξη βολεύει περισσότερο τον έναν οδηγό από τον άλλο. Έτσι έχει το πράγμα».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 33χρονος δεν κρύβει το γεγονός πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της RB19. Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι ο τομέας που τον δυσκολεύει περισσότερο, απάντησε.

«Οι στροφές μεσαίας και υψηλής ταχύτητας με δυσκολεύουν αρκετά. Ειδικά όταν οι συνθήκες είναι παράξενες και δύσκολες όπως στο Ζάντβορτ χάνω την αυτοπεποίθησή μου. Δεν έχω όμως πρόβλημα με αυτό, είναι ακόμη μια πρόκληση για εμένα».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles