spot_img

Sainz: «Η SF-24 έχει κρυφές καινοτομίες»

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari, Carlos Sainz, μίλησε για τη νέα SF-24 του 2024 και τόνισε πως έχει αρκετές καινοτομίες που δεν υπάρχουν στα υπόλοιπα μονοθέσια.

Το 2024 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Scuderia Ferrari, καθώς έχει πολλά να αποδείξει. Η κακή περσινή σεζόν στη Formula 1 έκανε το ιταλικό εργοστάσιο να αναθεωρήσει τη σχεδιαστική της φιλοσοφία, με το στόχο να είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Η νέα Ferrari SF-24 των Charles Leclerc και Carlos Sainz παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες και έκανε μάλιστα τα πρώτα της χιλιόμετρα στο Φιοράνο. Με το νέο κόκκινο μονοθέσιο, οι δύο οδηγοί περιμένουν να δουν αν η σκληρή δουλειά του χειμώνα θα μετουσιωθεί σε ταχύτητα στην πίστα.

Ο Sainz μιλώντας στο DAZN έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το νέο μονοθέσιο της Ferrari στέλνοντας μήνυμα στον ανταγωνισμό.

«Στο νέο μας μονοθέσιο έχουμε στοιχεία που εμπνευστήκαμε από τις Mercedes, Red Bull και Aston Martin. Όπως συνέβαινε ανέκαθεν στην F1, παίρνουμε μόνο όσες λύσεις μπορούν να λειτουργήσουν. Το νέο μονοθέσιο είναι πολύ ωραίο και πολύ διαφορετικό από αυτό του 2023. Οι μηχανικοί της Ferrari έχουν καινοτομήσει εφέτος. Υπάρχουν στο μονοθέσιο πράγματα που είναι αθέατα και αποκλειστικά ιδέες της Ferrari. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν επιπλέον απόδοση».

Στη Ferrari είναι αισιόδοξοι πως τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν την περασμένη σεζόν δεν πρόκειται να συνεχίζουν και στη φετινή σεζόν. Πέρα από τους ανθρώπους του Μαρανέλο, αυτός που θέλει να έχει η Ferrari ένα ισχυρό μονοθέσιο είναι ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα γίνει οδηγός της από το 2025.

Ακούστε τη νέα εκπομπή Slipstream για την F1 με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles